031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
  • Din Bucuresti
  • Din Timisoara
  • Din Bacau

Emirates este linia aeriana nationala din Emiratele Arabe Unite. Este cea mai mare companie aeriana din Orientul Mijlociu, operand mai mult de 1500 de zboruri pe saptamana, in peste 150 de destinatii, din peste 80 de tari din intreaga lume. Hubul companiei este Aeroportul International Dubai.  Istoria companiei Emirates incepe în 1985, an in care a efectuat primul zbor în afara Dubaiului.

Flota Emirates este compusa din aeronave Airbus A330/A340, Airbus A380, Boeing 777, Boeing 747-400F si Boeing 777F. Numarul total de aeronave este de peste 230, reteaua aflandu-se intr-o continua expansiune. Compania ofera un program de fidelitate pentru clientii sai, intitulat Skywards. Acesta este pe patru nivele, Blue, Silver, Gold si Platinum, iar milele acumulate pot si folosite pentru diverse optiuni, precum alte bilete de avion Emirates sau companiile partenere, calatorii la o clasa superioara de servicii sau alte produse si servicii oferite de companie, cum ar fi cazare, inchiriere de masini etc.

Destinatii Emirates

Compania aeriana Emirates efectueaza zboruri catre mai mult de 150 de destinatii din Africa, Asia, Pacific, Europa, America de Nord si de Sud, precum si Orientul Mijlociu. Printre cele mai importante tari din Africa se numara Algeria, Egipt, Cote d’Ivoire, Maroc, Mauritius, Tunisia, Zimbabwe si altele. In Europa: Austria, Belgia, Franta, Republica Ceha, Grecia, Germania, Italia, Portugalia, Spania, Suedia, Regatul Unit, Turcia etc. In Asia si Pacific: China, Bangladesh, India, Australia, Japonia, Singapore, Taiwan, Thailanda, Vietnam etc. In America de Nord si de Sud: Statele Unite, Canada, Brazilia, Argentina, Panama, iar in Orientul Mijlociu Iran, Iraq, Iordania, Qatar, Liban, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite.

Servicii si politica de bagaje Emirates

Emirates ofera o multime  de servicii clientilor sai, pentru toate categoriile, atat Economy, cat si Business sau First Class. Acestea includ programul de fidelitate Skywards, diverse optiuni pentru divertisment in timpul zborului, printre care filme la bord, muzica sau jocuri video, catering, acces la diverse lounge-uri din 33 de orase de prin toata lumea,  online si mobile check-in,  precum si transfer de la si catre aeroport, cu sofer personal, pentru pasagerii de la First si Business Class, insa doar in anumite orase.

Politica de bagaje a companiei Emirates permite pasagerilor de la clasa Economy sa transporte un bagaj de mana de pana la 7 kilograme, cu dimensiunile maxime de 55 x 38 x 20 cm, iar cei de la clasa Business sau First Class pot transporta 2 bagaje de mana, cu aceleasi dimensiuni maxime ca cele de la Economy si cu greutatea maxima totala de 12 kilograme. Pe langa acestea,  fiecare pasager mai are dreptul la o geanta sau o servieta. Pentru bagajele de cala, pasagerii de la clasa Economy pot transporta un bagaj care sa nu depaseasca 30 de kilograme, iar cei de la Business si First Class pot transporta 40 de kilograme.

Pentru pasagerii care calatoresc cu un infant, este permisa transportarea unui bagaj in plus, dar care sa nu depaseasca 5 kilograme si dimensiunile de 55 x 38 x 20 cm. De asemenea, in avion se pot transporta un carucior si un scaun special pentru bebelusi. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil