031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
  • Din Bucuresti
  • Din Timisoara
  • Din Bacau

Blu Express este divizia prin care opereaza zboruri low cost compania aeriana Blue Panorama Airlines. Blu Express este de asemenea singura companie aeriana low cost cu baza in aeroportul Fiumicino din Roma. Aceasta companie aeriana opereaza zboruri internationale si nationale pe distante lungi, medii si scurte, de linie si charter. Compania Blue Panorama Airlines a fost fondata in 1998, la Roma, si este membru IATA inca din 2002. O alta baza importanta a companiei se afla la Milano. In anul 2010, Blue Panorama a servit mai mult de 2 milioane de pasageri. Unul dintre avantajele necontestabile pe care aceasta companie le are este legat de faptul ca e singura companie din Europa care opereaza zboruri directe spre Thailanda.

Flota Blu Express este formata din avioane Boeing 737, care ofera siguranta si confort tuturor pasagerilor ce aleg sa zboare cu aceasta companie aeriana. Intreaga flota cuprinde trei avioane Boeing 737/300 cu capacitate de 148 de locuri, 3 avioane 737/400 cu capacitate de 167 de locuri, la care se adauga cele din dotarea companiei mama, Blue Panorama Airlines: doua avioane Boeing 757 si patru avioane Boeing 767.

De asemenea, pentru persoanele care prefera sa nu foloseasca Internetul sau cardurile de credit, Blu Express colaboreaza cu agentii de turism, astfel incat sa le creeze tuturor o experienta cat mai frumoasa si sa fie cat mai eficienti.

Destinatii Blu Express

Destinatiile spre care Blu Express opereaza zboruri low cost sunt diverse si ofera tuturor pasagerilor posibilitatea de a zbura spre destinatii majore din Italia si peste tot in lume, printre care Munich, Milano, Roma, Bari, Grenoble, Lyon, Nisa, Viena, Bergamo, Verona, Bologna, Pisa, Florenta, Tirana, dar si destinatii importante din America Centrala si Caraibe, precum Havana, Cancun, Santiago etc.

Servicii si politica de bagaje Blu Express

Printre serviciile oferite de compania aeriana Blu Express se numara check-in-ul online, rezervari de hoteluri si rent-a-car. Pe site-ul companiei Blu Express puteti beneficia si de oferte pentru vacante sau rezervari speciale pentru grupuri.

In ceea ce priveste politica de bagaje Blu Express, fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mana, care sa nu depaseasca dimensiunile 55x40x20 cm si greutatea maxima de 10 kg pentru zborurile interne in Italia si cele spre Europa si Albania. Pentru zborurile spre Caraibe, bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca 5 kg. In cazul bagajelor de cala, pentru cele inregistrate in avans, in functie de destinatie, se va plati intre 10 si 20 euro pentru un bagaj de 20 kg, iar pentru 2 bagaje, de maximum 30 kg in total, se va plati un pret intre 20 si 80 euro, tot in functie de destinatie.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil