031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Buenos Aires 

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Buenos Aires si vine in sprijinul dumneavoastra cu un motor de cautare eficient, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Argentina. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum KLM, Tarom, Turkish Airlines sau Lufthansa, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in America de Sud.

Despre capitala Argentinei

Buenos Aires este capitala si cel mai mare oras din Argentina, dar si a doua cea mai mare zona metropolitana din America de Sud. Numele formal al orasului este Orasul Autonom Buenos Aires, acesta avand un statut diferit fata de Provincia cu acelasi nume si capitala acesteia. Capitala Argentinei este o destinatie turistica de top, avand o mostenire culturala foarte mare si cele mai multe teatre din lume. Orasul este de asemenea unul dintre cele mai dezvoltate si importante din America de Sud, mai ales in ceea ce priveste calitatea vietii, urmatoarele doua fiind Mexico City si Sao Paulo, toate cele trei fiind considerate orase alpha, conform unui studiu recent. Buenos Aires este format din 48 de cartiere si aproximativ 19 suburbii, iar fiecare cartier are personalitatea sa proprie. Dintre toate orasele din America Latina, acest oras este cel mai “european”, anumite aspect ale sale asemanandu-se cu marile capitale europene, cum ar fi structura si complexitatea metroului, cladirile uriase sau bulevardele mari. Populatia orasului este de aproximativ 12 milioane de locuitori, iar acestora li se mai spune “porteños”, cuvant care se traduce prin “oamenii portului.” Printre poreclele orasului se numara urmatoarele: Parisul Americii de Sud, Capitala Tangoului, Orasul Cartilor sau Capitala Culturala a Americii Latine.

Istoricul orasului

Orasul a fost fondat de Pedro de Mendoza in 1536, apoi distrus de indieni si refondat de Juan de Garay in 1580. Primul nume al orasului a fost Ciudad de Nuestra Senora Santa Maria del Buen Ayre, iar principala activitate a acestuia a fost comertul. Din cauza atacurilor piratilor asupra navelor spaniole, comertul a fost destul de dificil o perioada, dezvoltandu-se, in primul rand, o retea de contrabanda, insa regele Carol al III-lea al Spaniei a desclarat Buenos Aires un port liber la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Dupa infiintarea Viceregatului Rio de la Plata, orasul a fost declarat capitala, insa la scurt timp acesta a fost cucerit de britanici. Dupa eliberarea viceregatului, acesta a redevenit capitala. Istoria orasului este impanzita de conflicte violente si tensiuni destul de mari, acesta fiind tot timpul centrul ideilor liberale din Argentina, pe cand alte provincii sustineau miscarile conservative. In secolul al XIX-lea, orasul a devenit capitala Provinciei Buenos Aires, iar in 1880 a fost federalizat si a devenit sediu al Guvernului, avand un primar numit de Presedintele Argentinei. Dupa acordul din 1993, orasului i s-a acordat autonomie, devenind Orasul Autonom Buenos Aires, cu primarul ales de catre cetateni.

Atractii turistice renumite

Va recomandam sa faceti din timp o rezervare pentru bilete de avion spre Buenos Aires, pentru a explora unul dintre cele mai interesante si frumoase orase din America de Sud. Orasul are o multime de locuri care merita vizitate si fotografiate in detaliu, asadar nu uitati sa va luati aparatul foto in vacanta. Printre cele mai interesante atractii turistice din capitala Argentinei, va recomandam sa nu le ratati pe urmatoarele:  Teatrul Colon, Portul Madero, Muzeul de Arta Latino Americana, Paseo del Rosedal, Muzeul National de Arte Frumoase, Bazilica Santisimo Sacramento, cartierul Palermo, Catedrala Metropolitana, Cimitirul Recoleta, San Telmo, Muzeul National de Arta Decorativa, Gradina Japoneza, Muzeul Copiilor, Stadionul Alberto J. Armando, Podul Femeii (Puente de la Mujer), Palacio de Aguas Corrientes, Palacio Barolo, Colectia de Arta Amalia Lacroze de Fortabat, Casa Roz, Bazilica Nuestra Senora del Pilar, parcul Tres de Febrero, bulevardul Avenida de Mayo, Avenida 9 de Julio, Feria de San Pedro Telmo, Paseo La Plaza, Palacio Paz, Muzeul Evita, Plaza de Mayo, Centrul Cultural Borges, Plaza Francia, Plaza San Martis, Obeliscul din oras, Teatrul Cervantes, cladirea La Prensa,  Gradina Botanica, cladirea Congresului, Plaza Serrano, Teatrul Gran Rex, Planetariul Galileo Galilei, Hipodromul Argentino de Palermo, Muzeul de Stiinta, Centrul Cultural Recoleta, Feria de Mataderos, piata San Telmo, Biserica San Ignacio de Loyola, Plaza Dorrego, Avenida Santa Fe, Biserica Nuestra Senora de la Merced, la Viruta Tango, Muzeul de Arta Moderna, Gradina Zoologica si multe, multe altele.

Zboruri low cost spre Buenos Aires

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum KLM, Tarom, Turkish Airlines sau Lufthansa si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Buenos Aires, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Buenos Aires dispune de doua aeroporturi importante: Jorge Newbery, care opereaza zboruri regionale si interne, iar celalalt este Aeroportul International Ministro Pistarini, cunoscut si ca Ezeiza, un aeroport localizat la aproximativ 22 de kilometri in afara orasului si care opereaza in principal rutele internationale.

 Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Buenos Aires. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum KLM, Tarom, Turkish Airlines sau Lufthansa si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in capitala Argentinei, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Buenos Aires, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Buenos Aires, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil