031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Birmingham 

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Birmingham si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Anglia. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Ryanair, Wizz Air sau Blue Air, Turkish Airlines, KLM, facilitate in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in acest oras.

Despre oras

Birmingham este un oras foarte mare din Regatul Unit, cea mai mare si cea mai populata provincie britanica, in afara de Londra, avand o populatie de peste 1 123 000 de locuitori. Acesta formeaza a noua cea mai mare zona metropolitana din Europa si este un foarte important centru comercial international. Orasul este apreciat si recunoscut pentru cladirile sale foarte frumoase din era Victoriana, datorita carora este o destinatie foarte vizitata din Anglia. Din punct de vedere economic, zona metropolitana Birmingham este a doua dupa Londra, iar universitatile din aceasta regiune transforma orasul intr-un centru educational foarte important pentru intregul Regat Unit, fiind al patrulea cel mai vizitat oras din Marea Britanie.

Istoricul regiunii

Desi exista dovezi arheologice care sugereaza ca asezarile umane din zona au inceput de acum 10 000 de ani, Birmingham, ca oras, dateaza din Era Anglo-Saxona. Dezvoltarea sa ca centru urban si comercial important incepe din anul 1166, devenind, pana in 1327, al treilea cel mai mare oras din Warwickshire, pozitie pe care si-a mentinut-o timp de 200 de ani. In secolul 18, orasul s-a dezvoltat si a devenit un centru cultural si artistic foarte important. Birmingham a fost unul dintre primele centre industriale din lume, locul in care s-au inventat o multime de lucruri utile pentru societatea industriala. Din vara anului 1940, pana in primavara anului 1943, orasul a fost bombardat de germani, infrastructura acestuia avand foarte mult de suferit.  In prezent, orasul este foarte dezvoltat, populat si vizitat de catre turistii din intreaga lume.

Atractii turistice recomandate

Pentru a descoperi adevarata frumusete a orasului si tot ce are de oferit, va ajutam cu o rezervare pentru bilete de avion spre Birmingham si tot ce va mai ramane de facut este sa va pregatiti pentru o deosebita vacanta in Anglia. Cand veti ajunge aici, cele mai importante obiective si atractii turistice ale orasului pe care va recomandam sa le vizitati sunt urmatoarele: Muzeul si Galeria de Arta Birmingham, Biblioteca Centrala, Muzeul din Cartierul Evreiesc, Institutul de Arte Frumoase, Piata Victoria, Moscheea Centrala, Casa Sfatului, Sala de Concerte, Planetariumul Thinktank, Centrul National al Vietii Marine, Muzeul Aston Hall, Moscheea centrala, Piata Chamberlain, Catedrala Sf Philip, Catedrala Sf Chad, Moara Sarehole, Conacul Selly, Fabrica de Ciocolata Cadbury World, Memorialul Razboiului, Muzeul de Bijuterii, Parcul Lickey Hills, Parcul Cannon Hill, Primaria orasului, plus multe altele, pe care le veti descoperi in timpul vizitei de aici.

Zboruri low cost spre Birmingham

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Ryanair, Wizz Air sau Blue Air, Turkish Airlines, KLM, si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Birmingham, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul Birmingham este situat la aproximativ 10 kilometri departare fata de centrul orasului, avand rolul de baza pentru companiile aeriene Flybe, Monarch, Ryanair, Thomas Cook Airlines si Thomson Airways.  

 Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Birmingham. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Ryanair, Wizz Air sau Blue Air, Turkish Airlines, KLM, si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din acest oras, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Birmingham, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil