031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Cannes

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Cannes si vine in sprijinul dumneavoastra cu un motor de cautare eficient, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Franta. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Air France, Air Berlin, Brussels Airlines, Turkish Airlines sau Lufthansa, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in acest oras.

Despre oras

Cannes este un oras din Franta, aflat in partea de sud-vest a tarii, in departamentul Alpes-Maritimes, in regiunea Provence-Alpi-Coasta de Azur. Acest oras este la o distanta de aproximativ 50 de kilometri vest de Nisa, un alt loc cunoscut de la malul Marii Mediterane. Orasul este cunoscut, in primul rand, pentru celebrul Festival de Film de la Cannes si pentru Festivalul International de Creativitate Cannes Lions – ambele evenimente fiind anuale. De asemenea, acesta este un oras adesea asociat cu un stil de viata de inalta calitate, datorita restaurantelor de lux, hotelurilor, barurilor si tuturor localurilor de aici, precum si datorita faptului ca este frecventat de vedete de renume international. Populatia orasului ajunge la circa 73 000 de locuitori si este o statiune balneoclimaterica ce atrage milioane de turisti anual, atat pentru plajele sale, cat si pentru celelalte obiective turistice din oras. 

Istoricul regiunii

In secolul al X-lea, orasul era cunoscut cu numele de Canua. In 1035, a fost construit un castel pentru a fortifica orasul Cannes, asa cum ajunsese sa fie cunoscut in acea perioada. In 1530, a devenit un oras liber, detasandu-se de stapanirea calugarilor, care au controlat orasul pentru sute de ani. Cu toate acestea, Insulele Lerins, unde se afla si orasul, au fost apoi controlate de mai multe popoare. De la sfarsitul secolului 19, orasul a inceput sa se dezvolte foarte mult, construindu-se deja diverse sosele si drumuri, tot atunci aparand si proiectele Bulevardului Carnot si a strazii d’Antibes. In secolul 20 au fost construite o serie de noi hoteluri de lux, printre care Carlton, Majestic, Martinez sau JW Marriott. Orasul a continuat sa fie modernizat, i s-a adaugat un centru pentru sport, o posta si cateva scoli. Atat turismul de vara, cat si cel de iarna au inceput sa infloreasca, iar apoi Consiliul Local a avut ideea de a organiza un festival de film international, prima editie avand loc in anul 1946.

Atractii turistice renumite

Cel mai indicat este sa faceti o rezervare pentru bilete de avion spre Cannes din timp, astfel incat sa puteti profita de cele mai bune oferte si de preturi de nerefuzat. O vizita in acest loc va fi una de neuitat, datorita frumusetii si unicitatii orasului, precum si activitatilor pe care le puteti desfasura aici. Iata si cateva recomandari de atractii turistice din Cannes pe care trebuie sa le vedeti in timpul vacantei din acest oras: Bulevardul Croisette, Portul Vechi, Insula Sfanta Marguerita, Le Suquet – zona superba din partea veche a orasului, strada d’Antibes – celebra pentru shopping si nu numai, Biserica Notre Dame d’Esperance, Palatul Festivalului, Vila Domergue, Strada Meynadier, Piata Forville, Cazinoul Palm Beach, Biserica Notre Dame de Bon Voyage, Capela Bellini, Muzeul Castre, Galeria de Arta Malmaison, Catedrala Antibes, precum si frumoasele plaje din regiune.

Zboruri low cost spre Cannes

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum LOT Polish Airlines, Turkish Airlines, Air Canada sau Lufthansa, si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Cannes, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul Mandelieu este un aeroport care se afla la aproximativ 5 kilometri vest de orasul Cannes si est de Mandelieu-la-Napoule, ambele aflate in regiunea Provence-Alpi-Coasta de Azur.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Cannes. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum LOT Polish Airlines, Turkish Airlines, Air Canada sau Lufthansa, si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre oras, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Cannes, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 313 08 56 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com

Versiunea Desktop Versiunea Mobil