031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
  • Din Bucuresti
  • Din Timisoara
  • Din Bacau

Austrian Airlines este o companie aeriana ce face parte din grupul Deutsche Lufthansa AG, avand sediul central la Aeroportul din Viena.  Compania face parte din alianta aeriana Star Alliance si opereaza zboruri in peste 130 destinatii din intreaga lume. Austrian Airlines a fost fondata in 1957, prin fuziunea companiilor Air Austria si Austrian Airways.  Desi comania a trecut prin mai multe momente grele, in care a suferit destule pierderi, odata cu achizitionarea acesteia de catre Lufthansa Group, in 2009, a inceput sa creasca din nou.

Flota Austrian Airlines este compusa, in prezent, din 80 de aeronave, distribuite astfel: pentru zborurile de lunga durata, 5 aeronave Boeing 777-200 ER si 6 aeronave Boeing 767-300 ER, iar pentru zborurile de durata scurta si medie, 29 aeronave Airbus A321, Airbus A320 si A319, 22 aeronave Fokker F100 si F70, plus 18 aeronave Bombardier Q400.

Destinatii Austrian Airlines

Austrian Airlines opereaza zboruri catre mai mult de 130 de destinatii din lume, din peste 50 de tari, plus zboruri domestice. Tarile de pe ruta grupului Austrian Airlines sunt atat din Europa, cat si din Asia, America de Nord si de Sud, Australia sau Africa. In cazul Romaniei, destinatiile includ orasele Bucuresti, Baia Mare, Iasi, Sibiu si Timisoara.

Servicii si politica de bagaje Austrian Airlines

Printre serviciile oferite de Austrian Airlines pentru clientii sai se numara web si mobile check-in, extra legroom seat, acces in lounge-urile din intreaga lume, revista proprie, bagaj additional si multe altele, pentru confortul si satisfactia pasagerilor.

Politica de bagaje presupune urmatoarele conditii: bagajele de mana nu pot depasi dimensiunile de 55 x 40 x 23 cm si greutatea de 8 kilograme. Pasagerii de la clasa economica pot transporta un singur bagaj de mana, iar cei de la clasa business pot calatori cu cel mult doua bagaje de mana, primul de maximum 8 kilograme, iar al doilea de maximum 4 kilograme.  Pentru zborurile din si catre SUA, toti pasagerii pot transporta un singur bagaj de mana. Bagajul de cala este gratuit, daca nu depaseste limita de 23 de kilograme, pentru clasa economica si doua bagaje de cel mult 32 de kilograme, pentru clasa business. Pentru infanti, este permis transportul unui bagaj de cala de 23 de kilograme, atat la clasa business, cat si la clasa economica.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil