031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Rio de Janeiro

Daca doriti sa va petreceti urmatoarea vacanta in Brazilia si sunteti in cautare de bilete de avion spre Rio de Janeiro, agentia Fly Go Voyager vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie inedita pe care nu o veti uita. Aveti acum oportunitatea de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Air France, Alitalia sau KLM, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta oriunde va doriti.

Despre oras

Rio de Janeiro este un oras celebru din Brazilia, al doilea cel mai mare din tara si al saselea cel mai mare din America de Sud. Orasul mai este cunoscut si simplu, ca Rio, asa cum i se spune in mod colocvial. Faima orasului provine de la renumita statuie Hristos Mantuitorul (Cristo Redentor), plajele Copacabana si Ipanema, dar si coloratul Carnaval din Rio. O parte a orasului a fost desemnata Patrimoniu UNESCO, iar aici puteti admira o multime de obiective si atractii turistice foarte interesante. Rio este un oras foarte dezvoltat din punct de vedere economic, aflandu-se pe locul 30 in topul mondial.

Istoricul regiunii

Rio de Janeiro a fost descoperit in anul 1502, de exploratorul portughez Gaspar de Lemos, insa orasul propriu-zis a fost fondat in 1565 si a fost denumit, initial, São Sebastião do Rio de Janeiro, in onoarea Sfantului Sebastian. Orasul a fost atat capitala Portugaliei si a Imperiului Portughez, intre 1808 si 1821, in timpul invaziei napoleoniene a Portugaliei, cat si a Braziliei, din 1764, pana in 1960. Astazi este un important centru economic al Braziliei, al doilea cel mai mare oras din tara, dupa São Paulo, dar si o destinatie turistica de top, una dintre cele mai cautate din intreaga lume.

Atractii turistice renumite

Brazilia este o tara fascinanta, cu o multime de orase deosebite, unde cultura, traditia si istoria se observa la fiecare pas, iar daca ati rezervat deja bilete de avion spre Rio de Janeiro, veti descoperi acest lucru odata ce ajungeti in zona. Orasul este plin  de monumente culturale si istorice care va vor impresiona. Noi va recomandam sa incercati sa vizitati urmatoarele atractii turistice, pentru a putea intelege mai bine istoria si cultura acestui oras: Statuia Cristos Mantuitorul (Cristo Redentor) – cel mai cunoscut simbol al orasului, al carui chip a fost sculptat de Gheorghe Leonida, un sculptor roman, Muntele Corcovado – locul unde se afla faimoasa statuie, Teatrul Municipal, Stadionul Maracana, Plajele Ipanema si Copacabana, dar si Prainha sau Grumari, Parcul National Tijuca, Manastirea Sao Bento, Laguna Rodrigo de Freitas, Gradina Botanica, Gradina Zoologica, Catedrala Metropolitana, Muntele Sugarloaf, scarile Selaron, Palatul Tiradentes, Insula Paqueta, Muzeul National de Istorie, Parcul Public, Apeductul Arcos da Lapa, Biserica Maicii Domnului, Biblioteca Nationala, Muzeul National de Arte Frumoase, Insula Fiscala, centrul vechi al orasului si multe alte monumente sau cladiri pe care le veti descoperi acolo.

Zboruri low cost Rio de Janeiro

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Rio de Janeiro, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Galeão este principalul punct de tranzit aerian care serveste orasul Rio de Janeiro. Acesta este primul aeroport din Brazilia, ca marime, si al doilea cel mai aglomerat aeroport international al tarii.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru o rezervare de bilete de avion spre Rio de Janeiro. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Air France, Alitalia sau KLM si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in Brazilia, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Rio de Janeiro, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil