031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Constanta

Daca vreti sa petreceti o vacanta la malul Marii Negre si va cautati bilete de avion spre Constanta, cel mai mare oras din aceasta regiune, agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre aceasta destinatie si vine in sprijinul dumneavoastra cu un motor de cautare eficient, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre oras, pentru o calatorie in Dobrogea, pe care nu o veti uita prea curand. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Tarom, Turkish Airlines, Blue Air sau Wizz Air, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in orasul de pe litoralul Marii Negre.

Despre oras

Constanta este un oras din Romania, situat in sud-estul tarii, in regiunea Dobrogea, avand deschidere la Marea Neagra. Datorita pozitiei sale geografice si avand rolul de cel mai mare port est european, orasul este unul dintre cele mai dezvoltate din tara, din punct de vedere economic, principalii factori contributori fiind turismul si activitatea portuara. Populatia orasului este destul de mare, avand peste 280 000 de locuitori. Zona metropolitana Constanta, a doua din tara, dupa Bucuresti, reuneste inca 13 localitati aflate in afara orasului: Agigea, Corbu, Cumpana, Eforie, Lumina, Navodari, Ovidiu, Tuzla, Valu lui Traian, Poarta Alba, Techirghiol, Murfatlar si Mihail Kogalniceanu.

Istoricul regiunii

Orasul a fost fondat in secolele VII-V, sub numele de Tomis, de catre  greci. Tomis a devenit parte a Imperiului Roman, in anul 46,  iar noul sau nume a fost Constantiana. In perioada Evului Mediu, orasul a fost una dintre pietele comertului genovez de la Marea Neagra. Dobrogea si Constanta au fost cucerite de Imperiul Otoman la inceputul secolului al XV-lea, iar importanta localitatii a scazut, mai ales din cauza faptului ca otomanii au rupt legaturile comerciale cu Peninsula Italica. Dupa Razboiul Ruso-Turc, din 1977-1878, prin decizia Congresului de la Berlin, Dobrogea a devenit provincie a statului roman. Importanta orasului a crescut foarte mult dupa construirea Podului de la Cernavoda, cand Constanta a devenit portul principal al tarii. Desi in timpul Primului Razboi Mondial orasul a suferit foarte mult, foarte multe cladiri istorice fiind distruse de catre germani, astazi orasul este unul dintre cele mai dezvoltate.

Atractii turistice renumite

Principalul motiv pentru care cei mai multi turisti aleg o rezervare pentru bilete de avion spre Constanta este pentru a se bucura de plaja, insa orasul are mai multe de oferit. Iata, asadar, care sunt cele mai importante atractii turistice pe care vi le recomandam: Muzeul Marinei Romane, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Cazinoul, Farul Genovez, Acvariul Constanta, Delfinariul, Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton, Catedrala Ortodoxa Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Marea Moschee, Biserica Greaca Schimbarea la Fata, Biserica de lemn Sfantul Mina, Statuia lui Ovidiu, fantana arteziana Dacia, Statuia Libertatii, Cercul Militar.

Zboruri low cost Constanta

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Tarom, Turkish Airlines, Blue Air sau Wizz Air, si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Constanta, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu este situat in partea de nord vest a municipiului, la 26 kilometri fata de centrul orasului, la 14 kilometri de Canalul Dunare-Marea Neagra si la cel mult 100 kilometri fata de Delta Dunarii.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Constanta. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Tarom, Turkish Airlines, Blue Air sau Wizz Air si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Constanta, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil