031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Sibiu

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Sibiu si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Transilvania. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Tarom, Blue Air sau Wizz Air, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in orice oras va doriti.

Despre oras

Sibiu este resedinta si cel mai mare oras al judetului Sibiu din Romania. Numele sau din germana este Hermannstadt, iar provincia reprezinta un foarte important centru cultural si economic din Transilvania. Conform ultimului recensamant, acesta are o populatie de aproximativ  155 000 de locuitori. Datorita faptului ca statiunea de iarna Paltinis se afla la doar 37 de kilometri fata de oras, iar lacul glaciar Balea la aproximativ 100 de kilometri, zona este foarte cautata de turisti. Orasul in sine reprezinta un focus pentru turism, datorita arhitecturii sale, cladirilor istorice, activitatilor culturale ce se desfasoara aici si atmosferei in general. Sibiu a avut titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2007, alaturi de orasul Luxemburg.

Istoricul regiunii

Prima mentiune a cetatii a fost facuta pe 20 decembrie 1191, sub numele de Cibinium, intr-un document trimis de Papa Celestin al III-lea. In forma Hermannstadt, prima atestare documetara dateaza din 1223. In secolul al XIV-lea, s-a dezvoltat intr-un centru mare de comert si foarte mult timp a fost cea mai importanta cetate germana din Transilvania. Anul 1366 este cel in care Sibiu a fost declarat oras, iar in 1544, aici s-a publicat prima carte tiparita in limba romana, Catehismul Luteran. Acesta a devenit capitala Transilvaniei in 1692, odata cu cresterea dominatiei austriecilor. Tot in aceasta perioada au fost construite si foarte multe cladiri reprezentative ale orasului, cum este Palatul Brukenthal si Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime. In 1872, s-a construit prima linie de cale ferata si in 1897 orasul a inceput sa beneficieze de electricitate. Dupa cel De-al Doilea Razboi Mondial, sasii au devenit o minoritate in oras, iar in 1989, Sibiu a fost al doilea oras participant la Revolutie.

Atractii turistice renumite

Fly Go Voyager va recomanda sa faceti o rezervare pentru bilete de avion spre Sibiu pentru a descoperi un oras surprinzator de frumos si interesant, aflat in inima tarii. Printre cele mai importante obiective si atractii turistice din oras, va recomandam: Palatul Brukenthal si Muzeul Brukenthal, Casa Generalilor, Cala Haller, Podul Minciunilor, Casa Hermes, Palatul Astra, Pasajul Scarilor, Casa Bobel, Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime, Casa Albastra, Piata Mare, Turnul Sfatului, Biserica Evanghelica, Muzeul Astra, zidurile si turnurile de aparare, Catedrala Ortodoxa Sfanta Treime, Gradina Zoologica, Piata Mica, Piata Huet, Orasul de sus cu ale sale obiective: Turnul Gros, Turnul Dulgherilor, Turnul Olarilor, Turnul Archebuzierilor, Turnul de poarta, Bastionul Soldisch, Bastionul Haller si sistemul de fortificatie, iar nu in ultimul rand, restul bisericilor din oras, precum Biserica Franciscana, Biserica dintre brazi, Sinagoga, Biserica din Groapa, Biserica Sf Luca, Biserica Reformata, Biserica Ursulinelor.

Zboruri low cost Sibiu

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Sibiu, prin sectiunea de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Sibiu se afla la 3 kilometri vest de centrul orasului si a fost construit la inceputul anilor 1940, devenind un punct de tranzit aerian international in 1992.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Sibiu. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Tarom, Austrian Airlines, Blue Air sau Wizz Air si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Sibiu, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 313 08 56 sau pe adresa de e-mail info @ fly-go.ro.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil