031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Calatoreste cu Fly Go Zboruri City Break Hoteluri

Despre noi

Fly Go Voyager este agentia de turism aproape de calatori, specializata in gasirea celor mai noi oferte pentru bilete de avion ieftine si zboruri low cost, catre orice destinatie cu aeroport. Ne bucuram sa ne cunoastem si sa impartim pasiuni comune: adoram la fel de mult calatoriile, confortul si promptitudinea furnizorilor de servicii turistice cu care colaboram de multi ani, aventurile si vacantele cu familia sau cele alaturi de prieteni. Suntem dinamici, utilizam o tehnologie solida, care verifica si compara o multitudine de oferte actualizate in timp real, si urmarim cu atentie feedback-ul clientilor nostri, pentru ca, impreuna (si cu Puc, mascota noastra simpatica), sa formam o comunitate de turism unita, pe termen lung, bazata pe o experienta din ce in ce mai placuta. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor oferite pentru a putea asigura orice tip de oferta personalizata.

Fie ca sunteti in cautarea unei oferte de zboruri low cost spre o destinatie anume, a unor bilete de avion ieftine pentru o vacanta completa, cautati un hotel confortabil sau doriti sa alegeti servicii de inchirieri auto, veti gasi toate aceste facilitati intr-un singur loc, simplu si rapid, cat ati spune Fly-Go.ro! Informatii suplimentare? Doriti sa schimbati detalii din rezervarea stabilita? Contactati-ne la call center-ul nostru cu numarul de telefon 031 9988 sau prin mail, pe adresa info.ro@flygogroup.com si uitati de griji!

Echipa Fly-Go.ro s-a format plecand de la un set de valori regasite la clientii nostri, care ne sunt alaturi constant, inca de la inceput:

Imaginatie - ne mobilizam pentru a face posibila calatoria cu avionul catre orice destinatie cu aeroport;
Utilitate - suntem responsabili de un website informativ, eficient si usor de utilizat, cu cele mai noi oferte, garantat;
Incredere - de la securitatea tranzactiilor efectuate pe site, pana la confidentialitatea datelor personale (toate informatiile sensibile sunt criptate cu cele mai stabile tehnologii);
Satisfactie - nu putem fi multumiti decat daca stim ca experienta clientilor este una placuta 100%, de aceea urmarim cu atentie in activitatea noastra unde mai avem de lucru, daca ne comunicati la adresa de e-mail: reclamatii@fly-go.ro. Credem in puterea dialogului, drept pentru care serviciile fly-go.ro sunt disponibile atat in limba Romana, cat si in Italiana (selectati sectiunea din coltul de sus, din dreapta paginii), aceeasi facilitate fiind disponibila si prin call center.

Descarcati ghidurile turistice pentru destinatiile dorite, bucurati-va gratuit de ele, utilizandu-le pe dispozitivele mobile si pregatiti-va de vacanta chiar de astazi! Ne angajam de fiecare data sa cautam cel mai mic tarif pentru curse aeriene, tocmai din acest motiv folosim si tehnica zborurilor combinate, cu ajutorul careia beneficiati de un pret avantajos, indiferent de locul in care calatoriti, pentru ca puteti alege o companie aeriana la dus si o alta la intoarcere, de fiecare data obtinand oferta cea mai buna.

Oferim asistenta la orice pas, fie prin telefon, la numarul 021 9986, fie prin e-mail, la adresa info.ro@flygogroup.com sau la cele 2 sucursale ale agentiei de turism din Bucuresti, astfel incat daca intampinati probleme sau doriti sa ne faceti o sugestie sa putem comunica usor. Echipa fly-go.ro va este alaturi si va doreste calatorie placuta!


Datele firmei

Polita de asigurare de insolvabilitate nr I 57457 valabila pana la data de 22/09/2024
Licenta de turism nr. 4716) din 16.06.2010 agentie de turism touroperatoare; brevet de turism nr.20384/03.02.2012 cu functia de manager in activitatea de turism

Denumire societate Fly Go Voyager S.R.L.
Profil Agentie de turism touroperatoare
Anul infiintarii 2005
Cod Unic de Inregistrare RO18102780
Registrul Comertului J40/18631/2005
Licenta turism 4716/16.06.2010
Capital social 3000 RON

Versiunea Desktop Versiunea Mobil