031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Baku

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Baku si vine in sprijinul dumneavoastra cu un motor de cautare eficient, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie in Azerbaidjan, de neuitat. Aveti acum oportunitatea de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Turkish Airlines, Tarom, Aeroflot sau Alitalia, in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in cel mai mare oras de la Marea Caspica.

Despre oras

Baku este capitala, dar si cel mai mare oras din Azerbaidjan, de la Marea Caspica si din regiunea Caucazului. Orasul se afla la 28 de metri sub nivelul marii, ceea ce il face sa fie cel mai mare oras din lume localizat sub nivelul marii, si este compus din trei zone: Vechiul Oras, Noul Oras si cel construit de Uniunea Sovietica. Populatia orasului este de peste doua milioane de locuitori, iar partea fortificata a acestuia, Turnul Fecioarei si Palatul Shirwan Shah se afla pe lista Patrimoniului Cultural UNESCO. Numele orasului se traduce prin Orasul Zeilor, acesta provenind de la o legenda conform careia tatal profetului Zarathustra a locuit aici vreme de 20 de ani.

Istoricul regiunii

Baku are o istorie foarte veche. Prima mentiune despre oras dateaza din secolul al V-lea, in care se prezenta ca orasul exista deja de 2000 de ani in acel moment. In perioada Evului Mediu, orasul a fost influentat de dominatia araba a statului Shirvanshash. Acesta a devenit capitala tarii dupa ce, in 1501, un cutremur puternic a distrus complet fosta capitala, orasul Shamakhy. Invazia mongolilor, cucerirea de catre Petru cel Mare si apoi dominatia Rusiei au fost momente importante in istoria orasului, toate lasand urme asupra culturii si arhitecturii din Baku. Pana in anul 1991, tara a fost republica sovietica socialista, iar de atunci a devenit statul independent Azerbaidjan.

Atractii turistice renumite

Va recomandam sa va rezervati chiar acum bilete de avion spre Baku, pentru a descoperi frumusetea si farmecul capitalei Azerbaidjanului. Acest oras va poate oferi foarte multe locuri deosebite, pe care sa le admirati in timpul unei calatorii in Orasul Zeilor. Iata si ce atractii turistice va sfatuim sa treceti pe lista obiectivelor din vacanta: Turnul Fecioarei, Orasul vechi, Palatul Shirvanshahs, Muzeul cartilor in miniatura, Bulevardul Baku, Centrul Cultural Heydar Aliyev, Vulcanii noroiosi si desenele de pe stanca de la Gobustan, Piata Fantanii, Casa Guvernului, Templul Ateshgah, Memorialul Martirilor, Parcul Upland, Moscheea Bibi-Heybat, Muzeul Literaturii Nizami, Moscheea Heydar, Parcul Dagustu, Templul Focului Atashgah, Peninsula Absheron, Muzeul Costumelor Nationale Azeri, Bulevardul Baku, Muzeul Artelor, OperaNationala, plus multe altele.

Zboruri low cost spre Baku

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Baku, prin sectiunea de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Heydar Aliyev este localizat la 20 de kilometri departare fata de Baku, punctul de tranzit aerian al orasului fiind si baza pentru compania aeriana Azerbaijan Airlines. Acesta este cel mai aglomerat aeroport din Azerbaidjan si din zona Caucazului.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Baku. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Turkish Airlines, Tarom, Aeroflot sau Alitalia si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in Azerbaidjan, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion Baku, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Baku, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 31308 56 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil