031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Bacau

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Bacau si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Moldova. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Blue Air sau Aegean Airlines, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o calatorie binemeritata in acest oras.

Despre oras

Bacau este un oras important din Romania, resedinta judetului cu acelasi nume si cea mai mare provincie din aceasta zona. Orasul se afla in regiunea istorica Moldova, pe raul Bistrita. Populatia orasului Bacau este de peste 144 000 de locuitori, fiind unul dintre cele mai mari orase din Romania. Acesta este traversat de drumurile europene E85 si E574 care fac legatura cu Bucurestiul, cu orasele din nordul tarii si cu regiunea Transilvaniei. Orasul mai este poreclit si “Orasul lui Bacovia”, iar datorita obiectivelor sale turistice si asezarii geografice acesta este vizitat de foarte multi turisti.

Istoricul regiunii

Prima atestare documentara a Bacaului dateaza de pe vremea lui Alexandru cel Bun, mai exact, din 1408, insa orasul pare sa fie mai vechi de atat. La sfarsitul secolului al XIV-lea, acesta era o asezare urbana foarte dezvoltata, una dintre cele mai prospere din Moldova, avand chiar atributii militare si comerciale. Pe parcurs, suprafata orasului s-a marit, granitele sale extinzandu-se  foarte mult. In 1929, Bacaul a fost declarat municipiu, iar incepand cu anul 1948 a fost intr-o continua perioada de transformari urbanistice. In prezent, este unul dintre cele mai dezvoltate orase din Romania si unul dintre cele mai vizitate de turistii din tara, dar si de peste hotare.

Atractii turistice recomandate

Daca achizitionati bilete de avion spre Bacau, aveti ocazia de a descoperi un alt oras deosebit de pe teritoriul Romaniei. Orasul este foarte frumos si ingrijit, iar lista monumentelor de vizitat nu este deloc una scurta. Iata care sunt cele mai interesante atractii turistice din oras pe care va sfatuim sa nu le ocoliti in timpul vacantei dumneavoastra de aici: Biserica Sfanta Precista, Casa memoriala George Bacovia, Statuia lui Stefan cel Mare, Observatorul astronomic, Teatrul Municipal Bacovia, Biblioteca judeteana, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii “Ion Borcea”, Complexul Muzeal “Iulian Antonescu”, Centrul de Cultura si Arta “George Apostu”, Filarmonica Mihail Jora, Statuia lui George Bacovia, Catedrala Sfantul Nicolae, Biserica Sf Imparati Constantin si Elena, Biserica Sf Gheorghe, Biserica Sf Ioan Botezatorul, Cimitirul eroilor, Parcul Cancicov si altele din oras, precum si zonele turistice sau orasele din apropiere, cum ar fi Salina Targul Ocna, orasul Onesti sau Manastirea Bogdana.

Zboruri low cost spre Bacau

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Blue Air sau Aegean Airlines si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Bacau, prin sectiunea de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International George Enescu este situat la aproximativ 5 kilometri sud fata de centrul orasului Bacau.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Bacau. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Blue Air sau Aegean Airlines si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre oras, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Bacau, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 313 08 56 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil