031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Perugia


Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Perugia si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie in Italia, de neuitat. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Wizz Air, Alitalia sau Ryanair, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in Italia.

Despre oras

Perugia este un oras din centrul Italiei, capitala regiunii Umbria. Orasul se afla foarte aproape de Roma si Florenta si este traversat de raul Tibru. Acesta este un centru cultural si artistic foarte cunoscut din Italia, un oras care atrage multi turisti anual. Regiunea Umbria mai este denumita si „inima verde a Italiei”, iar Perugia este centrul acesteia si cel mai important oras din zona. Acesta are o mostenire artistica si culturala foarte importanta, in prezent fiind gazda unui festival de jazz cunoscut la nivel international, denumit Umbria Jazz Festival, dar si a doua universitati. Orasul este considerat una dintre capitalele mondiale ale muzicii, dar mai este supranumit si orasul de ciocolata, datorita festivalului Eurochocolate care se desfasoara in fiecare an in luna Octombrie.

Istoricul regiunii

Istoria orasului Perugia este una foarte veche, etruscii fiind cei care au intemeiat asezarea, sub numele de Pieresa in secolul al V-lea i.e.n. In anul 309 i.e.n a fost cucerit de romani, iar dupa asasinarea lui Cezar, orasul a fost asediat de trupele lui Octavian. Acesta a fost refacut, dupa un timp, si a primit numele de Augusta Perusia. Desi a avut o multime de perioade in care fie s-a razboit cu popoarele din vecinatate, fie au fost conflicte interne, Perugia a reusit sa ofere Italiei si lumii intregi unele dintre cele mai interesante monumente culturale, printre care Universitatea, fondata in 1308, ateneul public, construit in 1573 sau Conservatorul fondat in 1788. Orasul a servit de asemenea ca punct de intalnire pentru artistii Toscanei si Umbriei, intre secolele XIII si XV. Astazi este capitala Umbriei si unul dintre cele mai importante orase ale Italiei.

Atractii turistice renumite

Va recomandam sa achizitionati bilete de avion spre Perugia cat mai curand, pentru a descoperi un oras cochet si frumos si pentru a profita de tot ce are de oferit. In timpul vizitei din oras, nu trebuie sa ocoliti aceste atractii turistice, pe care vi le recomandam cu drag: Galleria Nazionale dell’Umbria (un muzeu foarte important si interesant), Catedrala San Pietro, Fontana Maggiore, Fabrica de Ciocolata Perugina, Biserica San Domenico, Gradinile Medievale, Piazza IV Novembre, Gradina Botanica, Tempio di Sant’Angelo, Catedrala San Lorenzo, Palazzo dei Priori, Biserica Sant’Ercolano, Muzeul Catedralei, Muzeul National de Arheologie, Arcul Etruscilor, Biserica Sant’Agostino, Manastirea Santa Giuliana, Universitatea din Perugia, Fabrica de Bere, Piazza Cavallotti, Castello di Ramazzano si multe, multe altele.

Zboruri low cost spre Perugia

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Wizz Air, Alitalia sau Ryanair si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Perugia, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Umbria Perugia San Francesco d’Assisi, cunoscut inainte drept Aeroportul Perugia Sant’Edigio, este un aeroport internationat care serveste orasul Perugia si intreaga zona Umbria din Italia.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Perugia. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Wizz Air, Alitalia sau Ryanair si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta din aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Perugia, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 313 08 56 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil