031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Havana

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Havana si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Cuba. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Air France, KLM sau Ryanair, acestea venind in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in Cuba.

Despre oras 

Havana este capitala Cubei si a provinciilor La Habana si Ciudad de la Habana, precum si principalul centru comercial al tarii. Este un oras port foarte mare, avand o populatie de peste doua milioane de locuitori. Orasul a fost fondat in 1519 de catre conquistadorul spaniol Diego Velazquez de Cuellar, iar partea veche a Havanei se afla pe lista patrimoniului cultural UNESCO inca din 1982. Capitala Cubei este de asemenea si a patra cea mai mare zona metropolitana din Caraibe, dupa Caracas, Maracaibo (ambele din Venezuela) si Santo Domingo (Republica Dominicana), orasul fiind celebru pentru romul Havana Club, muzica salsa, trabucurile cubaneze, masinile clasice americane, care pot fi usor remarcate pe strazi circuland, pentru atmosfera de sarbatoare ce pare sa domine intregul oras si pentru superbele plaje de la Marea Caraibilor.

Istoricul regiunii

Orasul Havana a fost fondat in anul 1519, pe 16 noiembrie, de conquistadorul spaniol pe numele sau Diego Velazquez de Cuellar. Datorita pozitiei geografice strategice, intr-un important port comercial si militar, orasul s-a dezvoltat foarte mult si intr-un ritm rapid. Cu toate acestea, zona a avut de suferit din cauza piratilor, care erau atrasi de corabiile spaniole si de ceea ce transportau acestea. In 1538, orasul a fost ars aproape in totalitate, apoi, in 1553 si 1555 a fost jefuit. In anul 1607, Havana a devenit capitala coloniei spaniole Cuba, iar in 1762, a fost cucerita de Marea Britanie, insa recastigata, apoi, de spanioli. La sfarsitul secolului 19, ocupatia spaniola a fost inlaturata, insa inceputul secolului 20 a insemnat, pentru Cuba si implicit acest oras, dominatia Statelor Unite ale Americii. Aceasta a luat sfarsit in 1902, cand a venit la putere Tomas Estrada Palma, primul presedinte al Cubei. Dupa Revolutia din 1959, Fidel Castro a venit la putere, in Cuba instalandu-se regimul comunist, pana in zilele noastre.

Atractii turistice renumite

Daca achizitionati bilete de avion spre Havana, indiferent de sezon, veti avea ocazia sa vizitati un oras cu adevarat special, veti cunoaste o cultura fascinanta si veti trai clipe de neuitat in capitala Cubei. Cele mai importante obiective si atractii turistice sunt urmatoarele: Habana Vieja – partea veche a orasului, care se afla si pe lista patrimoniului UNESCO, Plaza Vieja, Catedrala San Cristobal si Plaza de la Catedral, Piata Revolutiei sau Plaza de la Revolucion, Muzeul Revolutiei, Capitolio Nacional sau Capitoliul, Paseo del Prado, Castelul si fortareata El Morro, Teatrul, Strada Hamel, Muzeul Romului, Muzeul Ciocolatei, Muzeul Muzicii, Piata Armelor, Castillo de la Real Fuerza, Palacio de Los Capitanes Generales, Camera Obscura, Biserica San Francisco de Asissi, La Bodeguita del Medio, Muzeul de Arta Coloniala si plajele din Havana, bineinteles.

Zboruri low cost spre Havana

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Air France, KLM sau Ryanair si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Havana, prin sectiunea de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Jose Marti din Havana se afla la aproximativ 15 kilometri sud-vest de oras, iar uneori i se mai spune Aeroportul Rancho-Boyeros, cum era cunoscut inainte. Acesta este hub pentru companiile aeriene Cubana de Aviacion, Aerogaviota si Aero Caribbean.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Havana. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene  si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre aceasta destinatie, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 313 08 56 sau pe adresa de e-mail info @ fly-go.ro.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil