031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
  • Din Bucuresti
  • Din Timisoara
  • Din Bacau

easyJet este o companie aeriana low-cost din Marea Britanie, care are baza la Aeroportul Luton din Londra. Dupa numarul de pasageri transportati, easyJet este cea mai mare companie aeriana din Regatul Unit. Compania a fost fondata in anul 1995 si s-a extins destul de repede. Impreuna cu easyJet Elvetia, compania asociata, opereaza mai mult de 200 de aeronave, majoritatea fiind Airbus A319. Pe langa baza din Luton, compania are alte 24 de baze in intreaga Europa, iar cea mai importanta este cea din Gatwick, aeroport pe care detine si pozitia de lider.

Flota easyJet este formata din 221 de aeronave, dintre care 135 Airbus A319-100 si 86 Airbus A320-200, compania fiind cel mai mare operator pentru aeronavele Airbus A319.

Destinatii easyJet

easyJet opereaza zboruri in peste 30 de tari din toata lumea si peste 600 de rute in total. Cele mai importante cinci baze ale liniei aeriene sunt Londra-Gatwick, Milano-Malpensa, Londra-Luton, Londra-Stansted si Bristol. Desi Easy Jet este o companie britanica si are o importanta prezenta in Regatul Unit, aceasta se afirma si in tari precum Franta, Germania, Italia, Spania si altele din Europa. Alte tari in care easyJet opereaza importante zboruri, in afara Europei, includ Egipt, Maroc, Israel sau Turcia.

Servicii si politica de bagaje easyJet

Compania aeriana ofera o serie de servicii pentru clientii sai, printre care web check-in, Easy Jet Bistro, posibilitatea de a cumpara diverse produse la bordul avionului, rezervare hoteluri prin intermediul serviciului Easy JetHotels sau pachete de vacante, prin intermediul Easy JetHolidays, ambele servicii fiind oferite in parteneriat cu Hotelopedia.

In ceea ce priveste politica de bagaje, pasagerii pot transporta un bagaj de mana cu dimensiunile maxime de 56 x 45 x 25 cm si un bagaj de cala de 20 de kilograme. Daca bagajul depaseste aceasta greutate, se vor plati taxe suplimentare, insa greutatea maxima acceptata pebtru un bagaj de cala este de 32 de kilograme.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil