031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Calatoreste cu Fly Go Zboruri City Break Hoteluri

Cum intru in posesia biletului de avion?

Biletul de avion se emite in format electronic si se trimite pe e-mail sau fax, iar acest document reprezinta confirmarea rezervarii dumneavoastra. In cazul rezervarilor online, biletul electronic se trimite automat pe adresa de e-mail lasata de dumneavoastra la momentul rezervarii. Toti pasagerii sunt rugati sa isi verifice adresa de e-mail in momentul rezervarii, pentru a primi biletul cat mai rapid posibil. Daca ati constatat ca nu ati primit confirmarea rezervarii pe e-mail va rugam sa ne contactati deoarece este posibil sa fi introdus o adresa incorecta si din acest motiv confirmarea sa nu fi ajuns la dumneavoastra. Pe site-ul nostru mai exista si varianta platii la banca, iar in acest caz biletul se trimite fie pe adresa pe care o lasati in cererea de rezervare, fie pe un numar de fax furnizat de catre dumneavoastra.  Daca ati constatat ca datele de contact pe care le-ati furnizat sunt gresite, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail support.ro@flygosupport.com in intervalul programului nostru de lucru, pentru a rectifica aceste date.

Cum pot rezerva un zbor?

Site-ul fly-go.ro permite alegerea tuturor detaliilor calatoriei dumneavoastra, si plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. In cazul in care faceti rezervarea prin telefon la 031 9988 puteti efectua plata cash in agentia noastra sau prin depunere numerar in contul nostru. Puteti depune numerar la una dintre filialele bancilor indicate pe site sau comunicate de catre unul dintre agentii Fly Go Voyager.

Servicii speciale

Este posibila solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, daca aveti bagaje cu dimenisuni neobisnuite, daca doriti sa efectuati modificari in rezervare). Pentru acestea va rugam sa contactati telefonic agentii de ticketing Fly Go in cursul zilei in care ati facut rezervarea. Va stam la dispozitie cu informatii si asistenta pentru rezervari si calatorie.

IMPORTANT!

Inainte de achizitionarea biletelor de avion si inainte de inceperea calatoriei va recomandam sa verificati conditiile de calatorie, luand legatura fie cu Politia de Frontiera, fie cu ambasada tarii in care veti efectua calatoria dar nu in ultimul rand si cu ambasadele sau consulatele tarilor pe care le veti tranzita pentru a afla cele mai bune informatii referitoare la calatoria dumneavoastra.  Numarul de telefon al Departamentului Politiei de Frontiera este: 021.9590

Schimbarea rezervarii

In cazul in care doriti sa efectuati o schimbare asupra biletului dumneavoastra pentru data, nume sau ruta, trebuie sa ne contactati cu cel putin 24 de ore inainte de plecare. Aceste schimbari pot conduce la recalcularea tarifului si la plata unei taxe de penalizare, in functie de conditiile de aplicare ale tarifului. Toate biletele care nu se folosesc pe cursa pentru care au fost emise nu se ramburseaza.  Pentru companiile traditionale modificarile de nume sau de ruta nu sunt posibile. In aceste cazuri se poate face mai intai o rambursare dupa care se emite biletul pe noua ruta dorita sau cu noul nume ales. Exista posibilitatea ca unele clase tarifare promotionale sa nu permita modificari de data sau rambursari. In cazul companiilor low-cost orice modificare este permisa, doar contra cost. Biletele nu sunt rambursabile. De asemenea, din momentul in care s-a efectuat primul segment de zbor, modificarea de nume si de ruta nu mai este posibila. In cazul in care ati achizitionat un bilet de avion dus-intors, va trebui sa respectati ruta pentru ambele segmente. Din momentul efectuarii check-in-ului online nicio modificare nu mai este permisa asupra biletului dumneavoastra.  Sunati la 031 9988 si Fly Go va pune la dispozitie un serviciu de Call-Center, apelabil de luni pana vineri intre orele 09:00 si 24:00 pentru a va ajuta sa schimbati rezervarea. Se pot efectua schimbari de data, nume sau ruta cu cel putin 24 de ore inainte de plecare.

Bilete de avion ieftine

Pentru a beneficia de cele mai mici tarife pentru biletele de avion low cost noi va sfatuim sa folositi motorul nostru de cautare de zboruri low cost.  Rezervati biletul cat mai devreme cu putinta sau cel putin cu o luna inainte de zbor si astfel veti plati cel mai mic pret /rezervare. Includeti noaptea de sambata in sederea dumneavoastra la destinatie (si alegeti ziua de duminica pentru intoarcere) pentru a plati un pret mai mic/bilet. Altfel riscati ca rezervarea dumneavoastra sa fie inclusa in clasa business si pretul biletului sa fie mai mare. Pretul biletelor depinde si de ora la care alegeti sa zburati, cele mai convenabile ca pret fiind zborurile din intervalele orare mai putin cautate. Alegeti sa aterizati in aeroporturile secundare, aflate langa marile orase, astfel pretul biletului dumneavoastra va fi mai mic. Aceste aeroporturi beneficiaza de o retea de transport moderna si rapida. Incercati sa luati cu dumneavoastra doar bagajul de mana. Daca bagajul dumneavoastra depaseste o anumita greutate maxima permisa de compania aeriana, riscati sa platiti o taxa aditionala per kg.  Asigurati-va ca ati completat/comunicat corect datele dumneavoastra pentru rezervarea facuta. Pentru orice modificare adusa ulterior rezervarii (schimbare de nume, data zbor sau itinerariu) se percepe o taxa aditionala. Totodata, majoritatea companiilor low cost nu returneaza banii clientului care anuleaza rezervarea. Verificati daca ati optat pentru serviciul de asigurare. Tarifele la rezervarile de bilete de avion efectuate online pe www.fly-go.ro sunt mai mici decat tarifele obtinute la call center 031 9988 sau in agentie.

Suport clienti complet

Va oferim asistenta telefonica de Luni pana Vineri intre orele 09.00 - 24.00 Sambata intre orele 10.00 - 16.00. Daca aveti de facut modificari la rezervarea dumneavoastra sau doriti sa efectuati o rezervare prin telefon, daca doriti sa ne contactati sau aveti sugestii, daca nu gasiti toate raspunsurile de care aveti nevoie in sectiunea "Intrebari frecvente", nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau la adresa de e-mail: support.ro@flygosupport.com Site-ul nostru va ofera informatii concise si un motor de cautare performant, pentru ca dumneavoastra sa puteti gasi si alege usor zborul low cost pentru destinatia dorita. Va vom ghida in alegerea celei mai bune oferte low cost si va vom informa in legatura cu toate aspectele calatoriei dumneavoastra.

Despre bilete de avion

In general, companiile LCC folosesc e-tickets. Aceasta inseamna ca nu vor emite bilete de hartie si ca va trebui sa aveti pasaportul sau cartea de identitate pentru a putea zbura (anumite companii aeriene solicita completarea si tiparirea cartii de imbarcare cat si prezentarea acesteia la momentul imbarcarii, iar in caz contrar pot aplica o taxa pentru emiterea acesteia in aeroport, aceste informatii fiind aduse la cunostiinta prin e-mail odata cu primirea confirmarii rezervarii). Numarul de referinta (6 caractere, litere si cifre) desemnat in momentul confirmarii rezervarii si a platii este numarul dumneavoastra de referinta pe durata calatoriei. Va rugam notati acest numar in momentul rezervarii. Ceea ce apare ultima data pe monitor in procesul de rezervare online este itinerariul si documentul cu numarul dumneavoastra de referinta.  Acest document va constitui biletul dumneavoastra pe care il puteti tipari si prezenta la aeroport in ziua calatoriei. In ziua calatoriei, nu uitati numarul de referinta si pasaportul/buletinul de identitate valabil. Va rugam sa reveniti cu un telefon cu 2-3 zile inaintea zborului dumneavoastra pentru reconfirmarea rezervarii.

Cum platesc rezervarea?

Site-ul fly-go.ro permite alegerea tuturor detaliilor calatoriei dumneavoastra si plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. Se pot face de asemenea rezervari prin telefon la numarul 031 9988 sau cereri de rezervare online, iar acestea se pot plati la oricare dintre agentiile noastre sau direct la banca in unul dintre conturile noastre. In cazul rezervarilor plata se poate efectua fie prin transfer bancar, fie depunere numerar la una dintre filialele bancii la care noi detinem contul.

Servicii speciale

Este posibila solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, daca aveti bagaje cu dimenisuni neobisnuite, daca doriti sa efectuati modificari in rezervare). Pentru acestea va rugam sa contactati telefonic agentii de ticketing Fly Go Voyager in cursul zilei in care ati facut rezervarea. Va stam la dispozitie cu informatii si asistenta pentru rezervari si pentru calatoria aleasa.

Cumparaturi sigure

Securitatea este un element important in tranzactiile online. Folosind metode criptografice cum este codificarea si semnatura digitala, browserele si serverele se autentifica reciproc. Datele confidentiale vor fi astfel transferate intre browser si server fara a putea fi accesate din afara. Transferul de date intre browser si server nu va putea fi alterat accidental sau intentionat. Pentru a garanta confidentialitatea datelor din cartile de credit utilizate pentru achizitionarile online, fly-go.ro foloseste cea mai avansata tehnologie Secure Socket Layer (SSL) la 128 bit. Secure Socket Layer este instrumentul preferat pentru transferul sigur al datelor cartilor de credit si altor date via internet. Cu ocazia rezervarii on-line, in momentul efectuarii platii, daca browser-ul computerului utilizat suporta SSL, pasagerul poate opta pentru modalitatea de protectie si datele vor fi protejate de aceasta tehnologie. Daca browser-ul computerului utilizat impune anumite limite, se poate utiliza modalitatea neprotejata. Lowcost-ticketing.com recomanda in orice caz procurarea celei mai recente versiuni de browser pentru a desfasura in siguranta toate viitoarele tranzactii.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil