031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Targu Mures

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Targu Mures si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie inedita in Transilvania. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Tarom sau Wizz Air, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in orice loc va doriti.

Despre oras

Targu Mures este un oras din Romania, resedinta si cel mai mare municipiu al judetului Mures. Acesta este situat pe ambele maluri ale cursului superior al raului Mures, in centrul Transilvaniei istorice. Comunele Sangeoriu de Mures, Cristesti, Livezeni, Santana de Mures si Sancraiu de Mures se invecineaza cu Targu Mures, iar in acest oras traieste cea mai mare comunitate urbana de maghiari din Romania. Acesta este al saisprezecelea cel mai mare oras din Romania si al saselea din Transilvania. In trecut, orasul s-a numit si Targul Muresului, Mures-Odorhei, iar acum este un oras cu o importanta traditie universitara. 

Istoricul regiunii

Prima atestare documentara dateaza din anul 1300, cu numele de Targ al Secuilor, iar in 1332, cu numele de Targ Nou al Secuilor. De-a lungul istoriei, a fost centrul cultural, industrial, economic si educational al Tinutului Secuiesc, iar apoi a fost resedinta Scaunului Mures, Comitatului Mures-Turda, a Regiunii Mures, a Regiunii Autonome Maghiare, a Regiunii Mures-Autonome Maghiare, ajungand, in prezent, resedinta judetului Mures. Intre 1940 si 1944, orasul a fost sub ocupatia Ungariei, iar dupa caderea comunismului, municipiul Targu Mures a fost declarat Oras-martir, pentru eroismul demonstrat in lupta pentru victoria Revolutiei din 1989.

Atractii turistice renumite

Va recomandam sa va rezervati din timp bilete de avion spre Targu Mures, pentru a vizita un alt oras frumos al Romaniei si pentru a descoperi inima Transilvaniei. Cele mai interesante atractii turistice din oras, pe care va sfatuim sa nu le ocoliti, sunt urmatoarele: Cetatea Medievala, Palatul Culturii, Biserica reformata, Scara Rakoczi, Biserica mica reformata, Sinagoga ortodoxa, Palatul Toldalagi, Biserica minoritilor, Sediul cismarilor, Casa Banyai, Palatul Administrativ, Biserica romano-catolica, Biblioteca Teleki, Teatrul Targu Mures, Biserica unitariana, Casa flacailor, Catedrala ortodoxa, Biserica de lemn, Biserica de piatra, Casa Karnasz, Liceul Bolyai-Farkas, Casa pe arcuri, Universitatea de Medicina si Farmacie, Monumentul latinitatii, Catedrala mica, Casa Gorog.

Zboruri low cost Targu Mures

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Tarom sau Wizz Air, si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Targu Mures, prin sectiunea de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul International Targu Mures este localizat la aproximativ 14 kilometri sud-vest de oras si se mai numeste Aeroportul Transilvania Targu Mures.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Targu Mures. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Tarom sau Wizz Air si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in Transilvania, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre acest oras, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil