031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Bilete de avion Cagliari

Agentia Fly Go Voyager va prezinta cele mai noi oferte pentru bilete de avion spre Cagliari si vine in sprijinul dumneavoastra cu o sectiune de cautare eficienta, care va ajuta sa comparati si sa rezervati zboruri low cost catre aceasta destinatie, pentru o calatorie de neuitat in Insula Sardinia. Aveti acum ocazia de a cumpara unele dintre cele mai ieftine bilete de avion la companii aeriene precum Alitalia, British Airways, easy Jet sau Ryanair, facilitate oferita in completarea serviciilor online de rezervare hoteluri si inchirieri auto, deja existente pe site-ul nostru. Va invitam sa utilizati noua sectiune de rezervare zboruri low cost si sa va bucurati de oferta de city-break-uri Fly Go, pentru o binemeritata vacanta in Sardinia.

Despre oras

Cagliari este un oras din Italia, avand rolul de capitala a insulei Sardinia, o regiune autonoma a Italiei. In limba sarda, Cagliari se numeste Casteddu, traducerea fiind Castelul. Provincia are o populatie de peste 154 000 de locuitori, iar impreuna cu intreaga zona metropolitana, depaseste 300 000 de locuitori. Acesta este al 26-lea oras din Italia, dupa marime, si cel mai mare din insula Sardinia. Orasul este cunoscut pentru cladirile sale construite in stil Art Nouveau si pentru monumentele importante descoperite aici, devenind, astfel, un important centru cultural, educational si artistic al tarii. Orasul are unul dintre cele mai mari porturi de la Marea Mediterana si este principalul punct economic si industrial al Sardiniei. 

Istoricul regiunii

Cagliari a fost locuit din cele mai vechi timpuri. Descoperirile arheologice demonstreaza ca zona a a vut asezari umane inca din era neolitica. In urma cu foarte mult timp, orasul a fost un centru de comert fenician important, cu numele de Karalis. In anul 238 i.Hr. a trecut sub ocupatie romana, impreuna cu intreaga insula, iar apoi a fost condus pe rand de diverse popoare si imperii: vandali, Imperiul Bizantin, Genova, Pisa, Aragon, Spania, pana cand a intrat in Ducatul Piemontului, in 1720. Incepand cu 1870, orasul a inceput sa se dezvolte economic foarte mult si foarte rapid. Astazi este centrul economic, artistic si cultural al insulei Sardinia si o destinatie turistica foarte apreciata.

Atractii turistice renumite

Va recomandam sa faceti din timp o rezervare pentru bilete de avion spre Calgiari, ca sa puteti beneficia de preturile si ofertele speciale de pe fly-go.ro, pentru city break-uri si bilete de avion online spre orice destinatie cu aeroport. Asadar, odata ce ajungeti in oras, va recomandam sa vizitati urmatoarele atractii turistice din oras: Biserica Santa Anna, Amfiteatrul Roman, Bazilica San Saturnino (cea mai veche biserica din Cagliari), Castelul San Michele (construit in anul 1325), Gradina Botanica, Bastionul San Remy, Biserica Santa Eulalia, Palatul Arcivescovile, Ghetoul Evreiesc, Palatul Viceregio, Biserica San Domenico, Catedrala Santa Maria, Statuia Regelui Carlo Felice, Biserica San Lucifero, Biserica San Michele, Biserica Santa Efisio, Cripta Santa Restituta, Turnul San Pancrazio, Turnul Elefantului si Castelul din Cagliari.

Zboruri low cost spre Cagliari

Exista mai multe companii aeriene care opereaza zboruri spre aceasta destinatie, precum Alitalia, British Airways, easy Jet sau Ryanair si puteti consulta usor informatii despre oferta acestora, pentru ruta Bucuresti Cagliari, prin motorul de cautare Fly Go, care permite compararea si rezervarea celor mai ieftine bilete de avion spre oras. Aeroportul Elmas din Cagliari este un aeroport international, avand o capacitate de 4 milioane de pasageri anual. Aeroportul a fost deschis in 1937, in 2003 a fost modernizat, iar terminalul a fost extins.

Va invitam sa accesati sectiunea din stanga paginii, unde puteti face multiple filtrari pentru rezervarea de bilete de avion spre Cagliari. Aveti acum posibilitatea de a identifica oferta de zboruri a tuturor companiilor aeriene precum Alitalia, British Airways, easy Jet sau Ryanair si de a compara preturile pentru bilete de avion online. In cadrul sectiunii de cautare oferte zboruri, selectati datele si destinatiile de calatorie, iar in cazul in care aveti o perioada flexibila pentru vacanta in aceasta destinatie, selectati cautari pentru mai multe intervale de timp si veti gasi in acest mod cele mai bune oferte pentru bilete de avion, mai ales ca puteti opta si pentru varianta de zboruri combinate, prin care alegeti companii aeriene diferite pentru plecare si intoarcere.

Cu sprijinul agentiei de turism Fly Go Voyager, acum este usor sa verificati programul pentru curse aeriene catre Cagliari, din orice loc, iar echipa noastra de operatori va sta la dispozitie cu detalii suplimentare pentru a rezerva hoteluri, bilete de avion ieftine sau pachete turistice in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 9988 sau pe adresa de e-mail info.ro@flygogroup.com.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil