City Break Londra

Descoperă orașul regal!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Londra

City break Londra – prețuri mici pentru avion și cazare. Profită de ofertele actualizate în timp real de la Fly Go și pleacă acum în vacanță la Londra!

City Break Londra

Londra este capitala Marii Britanii, dar și cel mai important oraș, fiind inima culturii engleze, a vieții politice și economice. Dacă v-ați decis să petreceți un city break în Londra, pregătiți-vă să faceți cunoștință cu un oraș fascinant, plin de muzee celebre, galerii, palate deosebite, dar și o atmosferă prietenoasă. Chiar dacă prețurile nu sunt foarte mici, Londra rămâne una dintre cele mai vizitate capitale europene, având milioane de turiști anual. Pregătiți-vă umbrelele, deoarece vremea în Londra este un pic pretențioasă, și descoperiți cele mai importante obiective turistice din oraș, pe care nu trebuie să le evitați în timpul city break-ului din Londra!

Top 5 obiective turistice din Londra:

  • British Museum
  • Catedrala Westminster Abbey
  • Palatul Buckingham
  • Catedrala Sfântul Paul
  • Muzeul figurilor din ceară Madame Tussauds

Londra este orașul perfect pentru o vacanță de neuitat alături de familie sau prieteni. Având o istorie de mii de ani, capitala Marii Britanii are numai locuri deosebite, care amintesc de vremurile apuse și de farmecul orașului de altădată. Un city break în Londra va însemna aventură, istorie și distracție. Odată ajunși aici, puteți încerca o mulțime de lucruri noi, puteți participa la evenimente și festivaluri unice în lume, dar și concerte sau spectacole de teatru. Pe lângă obiectivele turistice enumerate mai sus, vă mai recomandăm și acestea: Big Ben, Palatul Parlamentului, London Eye, Turnul Londrei, Trafalgar Square, Tower Bridge, Muzeul de Istorie sau The National Gallery.

Un city break la Londra nu poate fi complet până nu vă plimbați măcar o dată cu unul dintre faimoasele autobuze roșii supraetajate, până nu dați un telefon dintr-o cabină telefonică londoneză, tot roșie, sau până nu admirați orașul de sus, din celebrul London Eye. De asemenea, trebuie neapărat să admirați ritualul complex și fascinant prin care se schimbă gărzile la Palatul Buckingham. Dacă sunteți pasionați de teatru și artă, nu ratați teatrul West End, unde puteți admira un muzical celebru sau o operă de teatru deosebită.

Restaurante în Londra

În ceea ce privește arta culinară, vă spunem doar atât: de toate pentru toți. Indiferent de gusturile culinare pe care le aveți, simple sau complicate, în Londra veți găsi restaurante cu preparate de peste tot din lume. Câteva locuri pe care vi le recomandăm: Rainforest Cafe, Inamo, The Wolseley, Restaurant Gordon Ramsay, Fifteen London, Sarastro sau Mr. Chow.

Shopping în Londra

Indiferent că vreți să căutați câteva suveniruri mici sau să vă cumpărați haine, bijuterii ori încălțăminte, în Londra veți descoperi magazine și centre comerciale de tot felul, pentru o adevărată sesiune de shopping. În funcție de ceea ce vreți să achiziționați, vă recomandăm să mergeți în Bicester Village, pe Oxford Street, unde întâlniți magazine pentru toate gusturile, Regent Street, Greenwich Market, Westfield London sau Camden Lock Market. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil