City Break Florenta

Călătorie în orașul Renașterii

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Florenta

City break Florența – garantăm cele mai bune oferte în timp real pentru cazare și avion. Alegeți o vacanță în Florența de la Fly Go, la cele mai mici prețuri!

City Break Florența

Florența este capitala regiunii Toscana din Italia și unul dintre cele mai vizitate orașe din țară. UNESCO a declarat acest oraș patrimoniu național, datorită tuturor operelor de artă găzduite aici, precum și bisericilor, palatelor și monumentelor. Dacă v-ați decis să petreceți un city break în Florența, ați făcut o alegere mai mult decât inspirată, deoarece veți descoperi un oraș fascinant, care vă poate cuceri în doar câteva momente. De la clădirile cu o arhitectură deosebită, până la faimoasele vinuri din regiunea Toscana, Florența este destinația perfectă pentru o călătorie romantică împreună cu persoana iubită sau doar o escapadă cu prietenii ori familia.

În continuare, vă invităm să descoperiți care sunt cele mai importante obiective turistice din Florența.

Top 5 obiective turistice din Florența:

  • Catedrala Santa Maria del Fiore
  • Basilica Santa Maria Novella
  • Basilica di Santa Croce
  • Basilica San Lorenzo
  • Capela Medici

Florența este un oraș în care veți dori să vă întoarceți, măcar o dată, pentru farmecul său special și pentru a explora fiecare colțișor al acestui loc. Deși nu este un oraș foarte mare, veți descoperi ceva nou de fiecare dată când vă întoarceți aici. Florența a fost un oraș care s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere cultural, artistic dar și în ceea ce privește negoțul, în secolul al 13-lea, însă punctul culminant a fost în secolul al 15-lea, când orașul a fost sub conducerea familiei de Medici, până în secolul 18. Indiferent pe unde vă plimbați în Florența, veți găsi cel puțin o clădire cu o arhitectură impresionantă, un monument care să vă atragă atenția sau pur și simplu o străduță mică și cochetă care să vă încânte. Iată, așadar, ce alte obiective turistice puteți admira în acest elegant oraș: Galeriile Uffizy, Capela Brancacci, Galleria dell’Accademia, Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti, Muzeul Galileo, Villa Gamberaia, Baptiserul, Ponte Vecchio, Grădinile Boboli.      

Dacă ajungeți într-un city break în Florența, trebuie neapărat să mergeți la o degustare de vinuri din Toscana, pentru a descoperi unele dintre cele mai bune vinuri pe care le-ați gustat vreodată. De asemenea, vă recomandăm cu drag să vă plimbați pe malurile râului Arno, să gustați înghețata italiană, specialitățile din carne și să nu uitați să vă lăsați pierduți pe străduțele orașului, pentru a-i descoperi adevăratul farmec.

Restaurante în Florența

Preparatele specifice din Florența pe care trebuie să le gustați sunt: ribollita, papa al pomodoro (supă de roșii) și bistecca alla fiorentina (friptură). Localurile și restaurantele în care să încercați aceste preparate, dar și multe altele, sunt: Enoteca Pinchiorri, Trattoria Omero, Trattoria Bordino, Cucina Zibibbo, All’Antico Vinaio, Trattoria Mario sau Il Desco. De asemenea, veți găsi foarte multe cafenele, baruri și localuri în care puteți savura un cocktail, un vin sau pur și simplu un suc.

Shopping în Florența

Dacă vreți să luați câteva suveniruri din Florența sau să vă cumpărați mai multe lucruri din acest superb oraș, puteți merge la mall. Dacă doriți bijuterii, trebuie să ajungeți în Gioielleria Carlo Pucini, iar în piața San Lorenzo sau Piața Porcelliono veți găsi haine și produse din piele. De asemenea, puteți merge la diversele magazine ale brandurilor celebre, cum ar fi Versace, Armani, Bulgari și multe altele, dacă bugetul de vacanță vă permite acest tip de shopping

Versiunea Desktop Versiunea Mobil