City Break Berlin

Descoperă inima Germaniei!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Berlin

City break Berlin - oferte în timp real pentru vacanță, cazare și zboruri ieftine spre Berlin, doar cu Fly Go. Profitați acum de confirmările instant!

City Break Berlin

Berlin este capitala Germaniei și unul dintre cele mai interesante și apreciate orașe ale acestei țări. Deși a avut parte de o istorie zbuciumată și a cunoscut cele mai grele regimuri, printre care nazismul și comunismul, orașul a renăscut și acum se bucură de libertate și democrație, lucruri care se observă peste tot în oraș. În cadrul unui city break în Berlin, veți putea să descoperiți toate comorile orașului și cele mai interesante obiective turistice, care vă vor cuceri din prima.

Aflați care sunt acelea, împreună cu noi!

Top 5 obiective turistice din Berlin:

  • Reichstag, clădirea Parlamentului German
  • Alexanderplatz, cea mai mare și importantă piață din Berlin
  • Holocaust Denkmal, memorialul Holocaustului, plus muzeul
  • Poarta Brandenburg
  • Zidul Berlinului, monumentul fundamental al Războiului Rece

Berlin este unul dintre orașele din Europa care s-a dezvoltat cel mai mult în ultimii ani. Veți fi surprinși plăcut să descoperiți o armonie totală între Berlinul vechi și cel modern, cu clădiri futuriste și o arhitectură deosebită. Deși a fost un oraș izolat pentru aproape 30 de ani, cât timp Zidul Berlinului a fost în picioare, astăzi vă puteți plimba printr-un oraș prosper, liniștit, care se bucură de libertate, toate aceste lucruri făcând Berlinul o destinație ideală pentru un city break cu familia sau prietenii. Alte obiective turistice din Berlin pe care nu trebuie să le ratați în timpul vacanței din acest oraș sunt: Catedrala din Berlin, Turnul TV, Biserica Memorială Kaiser Wilhelm, parcul Tiergarten, Insula Muzeelor, unde puteți vizita și Muzeul Pergamon, Grădina Zoologică, East Side Gallery, Checkpoint Charlie și muzeul dedicat acestuia.

Dacă ar trebui să rezumăm în doar câteva cuvinte ce înseamnă un city break în Berlin, acestea ar fi: istorie, cultură, aventură. Indiferent de perioada în care alegeți să vizitați orașul, veți putea participa la un concert, un spectacol de muzică și dans, un festival inedit sau un eveniment sportiv. Așadar, un lucru e sigur: nu vă puteți plictisi în Berlin.

Restaurante în Berlin

Restaurantele și localurile pe care vi le recomandăm sunt foarte multe, iar stilurile diferă, astfel că în Berlin puteți găsi ceva pentru orice gust. Puteți merge să luați o masă caldă în Sophieneck - un local în care puteți savura preparate locale și tradiționale și în care veți descoperi o selecție deosebită de bere și vinuri, Restaurant Knese Berlin Plaza Hotel – specialități tradiționale servite în atmosfera deosebită a unui Berlin vechi, Marooush  - un restaurant în care puteți savura specialități arabe, Duke Restaurant – pentru iubitorii de bucătărie asiatică și preparate mediterane, Ampelmann Restaurant, Brauhaus Sudstern și multe altele.

Shopping în Berlin

Fără a merge măcar la o sesiune mică de shopping în Berlin, nu puteți încheia mica vacanță de aici. Indiferent de ceea ce căutați, strada Kurfurstendamm este cea mai cunoscută pentru această activitate. De asemenea, în Postdamer Platz puteți găsi destule magazine, pe strada Friedrichshafen, una dintre arterele principale ale orașului, veți descoperi foarte multe zone pentru shopping, Hackescher Markt este o altă zonă ideală, alături de Alexanderplatz sau Kayfhaus des Westens. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil