City Break Barcelona

Călătorie în orașul lui Gaudi

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Barcelona

City break Barcelona – vă garantăm cele mai bune oferte de city break în timp real, pentru avion și cazare. Bucurați-vă de o vacanța în Barcelona cu Fly Go!

City Break Barcelona

Barcelona este un oraș superb din Spania, unde se îmbină perfect arhitectura gotică și cea tradiționalistă cu cea modernă, suprarealistă. Un city break în Barcelona va fi o adevărată aventură plină de istorie, artă, relaxare, plajă și mare. Plimbați-vă prin orașul fascinant al lui Gaudi și lăsați-vă cuceriți de farmecul aparte al acestui loc impresionant. Vă invităm, acum, să descoperiți ce fel de obiective turistice aveți de bifat în cadrul unui city break în Barcelona!

Top 5 obiective turistice din Barcelona:

  • Biserica Sagrada Familia
  • Castelul Montjuic
  • Casa Pedrera sau Casa Milo
  • Stadionul Camp Nou
  • Parcul Guell

În Barcelona, limba vorbită este catalană, o limbă ciudată, care seamănă foarte bine cu franceza. Pe oriunde veți merge și veți păși în Barcelona, veți putea simți și admira istoria acestui oraș. Cele mai vechi locuri din oraș se află lângă mare, inclusiv Barri Gotic (Cartierul Gotic). Alte obiective turistice și atracții importante din Barcelona pe care vi le recomandăm sunt: Casa Batlo, La Rambla, Muzeul Național de Artă Catalană, Piața Catalunya, Piața d’Espanya, Portul Vell, Catedrala La Seu, muntele Tibidado, clădirea Torre Agbar sau Palatul Muzicii Catalane.

Un city break în Barcelona poate fi ocazia perfectă pentru a vă plimba cu autobuzul turistic, care vă poate duce rapid în cele mai importante zone turistice din oraș. De asemenea, trebuie să vă petreceți măcar câteva ore la plajă, relaxându-vă sub soare și în apa mării.

Restaurante în Barcelona

Restaurantele din Barcelona pot fi împărțite în două categorii: cele moderne și cele tradiționale. În funcție de gusturile pe care le aveți și de dispoziția de a încerca lucruri noi, vă recomandăm câteva nume: Cal Pep, Café de l’Academia, Casa Leopoldo, Alkimia, Salero sau Restaurante Carmesi.

Shopping în Barcelona

Nu puteți încheia un city break în Barcelona fără a merge un pic și pe la cumpărături, pentru câteva suveniruri și amintiri din acest frumos oraș. Zonele în care puteți găsi foarte multe magazine inedite sunt Placa Catalunya și Cartierul Gotic. Cele mai multe cumpărături le puteți face în El Corte Ingles, faimosul mall spaniol. De asemenea, puteți merge în Passeig de Gracia, Rambla de Catalunya și cartierul care o înconjoară.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil