Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Verona

Verona, unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia, este o destinație superbă pentru o vacanță romantică, mai ales datorită asocierii cu povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta. Orașul se află de asemenea în patrimoniul mondial UNESCO și este un loc perfect pentru un city break de neuitat. Așadar, dacă v-ați decis să petreceți o vacanță în această destinație, veți fi foarte mulțumiți de alegerea făcută, mai ales pentru atmosfera liniștitoare și relaxantă a orașului. Haideți să descoperim, acum, ce fel de obiective turistice puteți admira în timpul escapadei din acest oraș!

Top 5 obiective turistice din Verona:

  • Castelul vechi sau Castelvecchio
  • Casa Julietei
  • Mormântul Julietei
  • Palazzo della Ragione și Torre dei Lamberti
  • Arena romană

Verona este un oraș care surprinde prin frumusețea peisajelor sale, prin liniștea caracteristică și prin valoarea culturală și artistică pe care o are pentru Italia. Întreg centrul orașului merită vizitat, mai ales mergând pe jos, pentru a descoperi toate bisericile și construcțiile vechi cu o arhitectură impresionantă. Dacă alegeți să petreceți un city break la Verona, trebuie să descoperiți care sunt celelalte obiective turistice ce merită admirate, pe lângă cele enumerate mai sus: Biserica San Zeno, Biserica San Fermo Maggiore, Biserica Anastasia, Castelul San Pietro, Teatrul Roman, Palazzo Forti sau Ponte Pietra.

O vacanță în această destinație va fi o adevărată escapadă romantică, presărată cu istorie și artă, de care să vă bucurați alături de persoana iubită. Cea mai frumoasă modalitate de a gusta adevăratul farmec al orașului este, bineînțeles, printr-o plimbare liniștită pe jos, cu aparatul de fotografiat la îndemână, pentru a surprinde cele mai frumoase clădiri, monumente și peisaje pe care Verona le are de oferit.

Evenimente în oraș

Festivalul de Operă local este printre cele mai renumite din lume, găzduit într-un teatru roman, unde au loc concerte și spectacole, Filarmonica, dar și concerte rock, pop, festivaluri de film, expoziții internaționale și târguri... întotdeauna există un motiv bun de a vizita Verona.

Restaurante recomandate

În ceea ce privește arta culinară, dacă aveți încredere în bucătăria cu specific italian, atunci cu siguranță veți găsi ceva care să vă placă. Vă recomandăm câteva localuri și restaurante unde să vă puteți bucura de o masă cât mai bună: Ristorante Il Desco, Antica Bottega del Vino, Locanda Castelvecchio, Trattoria Il Pompiere, Pizzeria Da Salvatore.

Shopping în oraș

Pentru a face shopping în Verona, vă recomandăm Via Mazzini, Via Cappello, corso Portoni Corsari sau corso Sant Anastasia, pentru tablouri și antichități. De asemenea, dacă vă plac piețele în aer liber, în fiecare duminică are loc un târg cu tot felul de produse în Piața San Zeno.

Alte activități pe care le puteți face

Explorați locurile și frumusețile din Verona și regiunea sa, unde veți găsi esența interioară a tradițiilor, spontaneitatea oamenilor și autenticitatea produselor locale. Există multe circuite ale vinului, care conduc la crame de vin tradiționale, pentru a conserva gusturile și cultura zonei, oferind oaspeților o experiență și un gust minunat.


Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.