Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Nuremberg

Nuremberg - al doilea cel mai mare oraș al Bavariei

Nuremberg este o bijuterie din punct de vedere istoric și a artei. Probabil vă vine în minte în primul rând pentru procesul de aici, când au fost judecați și pedepsiți cei mai mari criminali de război din perioada nazismului. Tot acest oraș a fost locul preferat al lui Hitler. Un alt simbol al orașului este turta dulce și casele ce par desprinse din povești. Așadar Nuremberg o să îți predea o lecție de istorie în timp ce te încântă cu priveliștile tipic germane. De la case până la bisericile gotice și mâncare. Nu poți rata nici cârnații de Nuremberg cu Sauerkraut!

Top atracții turistice

Orașul vechi

Castelul

Fortăreața

Burgviertel

Statuia drepturilor omului

Piața „Aegidienplatz" și statuia împăratului Wilhelm I.

Biserica Sfântul Laurențiu

Opera

Muzeul Național German

Dacă te pasionează mai mult istoria întunecată a orașului, există un tur al temnițelor medievale. Aveți grijă doar să rezervați un tur în limba engleză în cazul în care nu vorbiți germana! Numeroasele biserici și catedrale din oraș sunt și ele o priveliște interesantă

Și dacă suntem la capitolul lucrurilor întunecate, orașul este cunoscut pentru că era preferatul lui Hitler. Locurile de paradă încă stau mărturie asupra evenimentelor pentrecute în Cel de-al doilea Război Mondial. Pentru a înțelege mai multe despre asta mergeți la Documentation Center pentru a trece printr-o scurtă istorie a întreg regimului Hitler.

Apoi dacă toată istoria ți-a lăsat un sentiment de neliniște, poți merge să te relaxezi în parc.

Pub-uri si restaurante

Pentru mâncare tradițională Franconiană recomandăm restaurantul Alte Kuch'n. Alte restaurante recomandate în Nuremberg sunt Zwei Sinn, Bardolino sau Goldener Pudel în categoria fine dining. Pentru cei care sunt la buget recomandăm Wanderer Bieramt, un gastropub cu feluri locale delicioase sau Gold Thai Imbiss pentru iubitorii de mâncare thailandeză!      

Evenimente

De peste 18 ani în Nuremberg are în luna mai are loc evenimentul Noaptea Albastră, noaptea lungă a artei și culturii. Pe străzile orașului e sărbătoare, au loc diferite proiecții, găsești street food și o mulțime de bunătăți! Nu uita să îți cumperi bilet din timp dacă vrei să ai acces în toate zonele de festival!

De-a lungului anului însă ai parte de multe alte evenimente: Volkfest, un fel de Oktoberfest, ce se ține de două ori pe an și are peste 1 milion jumătate de vizitatori.

Altstadtfest este cel mai mare festival folk din Germania. Se ține în centrul vechi de obicei în luna septembrie și atrage peste un milion de vizitatori în fiecare an.

Nu ratați nici piețele tradiționale de Crăciun sau dacă aveți ocazia, festivalul internațional de păpuși, acesta din urmă se ține o dată la doi ani!

Alte atracții

Nu rata nici Fântâna “Schöner Brunnen” cu „inelul norocului”, numeroasele biserici și catedrale răspândite de-a lungul orașului sau Casa lui Albrecht Dürer. Acesta este unul dintre personajele emblematice ale istoriei universale a artei, fost pictor german și creator de gravuri. Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.