Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Nisa

În momentul în care ajungeți în Nisa pentru prima oară, peisajul superb vă fură, vremea prietenoasă vă încălzește pe loc, marea vă cucerește imediat, iar plaja devine locul preferat. Cu alte cuvinte, dacă v-ați decis la o vacanță în capitala Coastei de Azur, veți avea parte de o experiență cu adevărat deosebită și vă veți bucura de o călătorie memorabilă. Pe lângă mare și soare, orașul vă mai așteaptă cu galerii de artă impresionante, cu zone de shopping exclusiviste și cu o viață de noapte care vă va surprinde plăcut. De asemenea, veți găsi și câteva obiective turistice pe care trebuie neapărat să le vizitați, pentru a cunoaște cât mai bine zona și a descoperi tot ce orașul are de oferit. Haideți să vedem, în continuare, ce fel de atracții turistice puteți admira aici, dar și ce activități puteți desfășura în timpul unui sejur in Nisa.

Top 5 obiective turistice din Nisa:

  • Catedrala din Nisa
  • Phoenix Parc Floral
  • Muzeul Național Marc-Chagall
  • Muzeul de Artă Modernă și Contemporană
  • Catedrala Ortodoxă Rusă
Riviera franceză este renumită pentru peisajele sale deosebite și pentru atmosfera de paradis pe care o veți întâlni aici. Coasta de Azur este destinația perfectă pentru un city break romantic, cu persoana iubită, dar și pentru distracție cu prietenii, dacă asta căutați. Fiind o destinație populară printre vedetele internaționale și marii oameni de afaceri, veți descoperi foarte multe locuri care intră cu ușurință la categoria „lux”. Cu toate acestea, există și variante mai puțin costisitoare, pentru cei cu buget limitat de vacanță. Printre obiectivele turistice enumerate mai sus, iată ce mai puteți admira și vizita în timpul unui city break la Nisa: Muzeul Matisse, Villa Arson, Palais Lascaris, Place Rosetti, Plaja Saint Tropez, Cazinoul de la Monte Carlo sau Musee de la Castre, din Cannes. Nisa este destinația perfectă pentru relaxare, pentru shopping și pentru plimbare. În funcție de perioada în care alegeți să vă petreceți vacanța în acest oraș, puteți prinde chiar desfășurarea Festivalului Internațional de Film de la Cannes. De asemenea, un alt lucru pe care trebuie neapărat să îl faceți este să vă plimbați pe Promenade des Anglais, varianta mediteraneană a faimosului bulevard Champs-Elysees din Paris.

Evenimente recunoscute

Carnavalul de la Nisa

Timp de două săptămâni, la începutul lunii Martie, în oraș au loc spectacole muzicale, parade, festivaluri florale, un eveniment unde se poate observa cu ușurință atmosfera pozitivă a destinației, cu un deosebit interes turistic. Turiștii se adună la Nisa pentru a admira uriaşele măști cum dansează şi mărşăluiesc de-a lungul oraşului, iar atracţiile principale ale evenimentului sunt reprezentate prin Bătaia cu Flori (Bataille des Fleurs), vârful tuturor actiunilor prilejuite de carnaval, dar și momentul când regele gigantelor mascote este aprins pe plajă, într-o atmosferă luminată de spectaculoasele jocuri de artificii. Carnavalul de la Nisa este, evident, unul dintre cele mai aşteptate şi mai atractive evenimente de pe întreaga Rivieră Franceză.

Restaurante renumite

Arta culinară din Nisa se bazează, în primul rând, pe ulei de măsline, usturoi, lămâi și foarte multe legume. Vă recomandăm să încercați următoarele restaurante și localuri: Le Grand Café de Turin, La Reserve de Nice, Sapore, Restaurant Saison, Le Vingt4, Mocca sau Cosmopolitan.

Shopping în oraș

În Nisa, shopping-ul poate deveni ușor o activitate care vă poate ocupa o zi întreagă, așa că mai bine vă hotărâți de la început ce vreți să cumpărați și să mergeți direct la țintă, mai ales dacă timpul de vacanță este limitat. Puteți face shopping în Nisa în diverse locuri, printre care: Galeriile Lafayette, FNAC, rue de Paradis, Notre Dame, rue Droite, rue St-Francois de Paule sau Prefecturerue.Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.