Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Munchen

Se spune că cei mai fericiți rezidenți ai Germaniei locuiesc în Munchen. Acest oraș este unul modern, în care străzile cochete, clădirile monumentale și magazinele pentru shopping exclusivist se îmbină perfect cu berăriile germane tradiționaliste, muzica autentică și spiritul german. Dacă vreți să mergeți într-un city break în Munchen, veți fi plăcut surprinși să descoperiți un oraș care știe să petreacă, dar să își păstreze și tradițiile.Vă invităm să descoperiți obiectivele turistice ce se pot vizita în cadrul unei scurte vacanțe din acest oraș, iar dacă intenționați să vizitați orașul la pas, vă puteți ajuta și de ghidul turistic al destinației, pentru a parcurge toată lista de atracții turistice din capitala Bavariei.

Top 5 obiective turistice din Munchen:

  • Palatul Nymphenburg
  • Olympiapark
  • Piața Marienplatz
  • Catedrala Frauenkirche
  • Muzeul BMW

Munchen este orașul perfect atât pentru pasionații de automobile, cât și pentru cei care iubesc istoria și arta, ori pentru persoanele care caută un loc de distracție, la sfârșit de săptămână. Cu alte cuvinte, o mică vacanță în Munchen va însemna atât distracție, cât și o lecție de istorie. Mixul acesta de vechi și nou, de trecut și viitor, de modern cu tradițional și de mediu de afaceri cu relaxarea și timpul liber fac din capitala Bavariei un oraș preferat pentru o escapadă în orice perioadă. Pe lângă atracțiile turistice enumerate mai sus, în oraș mai puteți vizita și: English Garden, statuia Bavaria, Allianz Arena, Lagărul de concentrare Dachau, Deutsches Museum, Primăria Nouă, Biserica Sfântul Petru, Residenz – Palatul Regal, precum și centrul vechi al orașului.

În funcție de timpul pe care l-ați rezervat pentru un city break în orașul german, vă putem recomanda câteva activități interesante pe care să le faceți în această perioadă. Porniți în vizită la Viktualienmarkt, unde veți găsi de toate: fructe, legume, ceaiuri, condimente sau diverse delicatese pe care nu le puteți lua din altă parte. De asemenea, o vizită la Muzeul BMW este o modalitate numai bună de a petrece timpul liber pentru pasionații de automobile, iar pentru amatorii de senzații tari recomandăm surfingul.

Evenimente recomandate

Oktoberfest

Nu ratați evenimentele desfășurate în timpul festivalului Oktoberfest din Munchen! Acest program include parade oficiale și concerte în aer liber - o succesiune variată de grupuri regionale, cu costume tradiționale, uniforme istorice, carabinieri și cai de rasă, în timp ce sunt prezentate publicului tradițiile locale într-o procesiune lungă de 7 km, pe străzile din centrul orașului.

Festivalul de film

FilmFest are loc la sfârșitul lunii iunie / începutul lunii iulie în fiecare an și durează opt zile, în care puteți afla totul despre actori, regizori și poveștile cinematografiei internaționale precum și a filmelor germane. Filme independente americane sunt afișate alături de filme artistice germane, noi realizări cinematografice din întreaga lume și premiere internaționale. Programul este completat de retrospective, omagii și proiecții speciale, o festivitate pentru personalitățile lumii cinematografice internaționale, dar și o serie de alte premii pentru tinerii creatori de film.

Restaurante celebre

Într-un city break în Munchen, puteți încerca atât bucătaria locală, cât și mâncăruri din toate colțurile lumii, mai ales dacă nu vă place să vă aventurați din punct de vedere culinar. Cu toate acestea, vă sfătuim să vă bucurați de o bere autentică într-o berărie tradițională și de preparatele tradiționale. Câteva restaurante pe care vi le recomandăm sunt: Hofbrauhaus, Lowenbraukeller, Zoozie’z, Paulaner im Tal, Virtualienmarkt, Pfalzer Residenz Weinstube, dar mai sunt renumite și:

Asam-Schlössl

În anul 1993, după o restaurare atentă de către fabrica de bere Augustiner, frumoasa casă a fost transformată într-o comoară gastronomică, care acordă importanță totală calității. Aici, oamenii se întâlnesc pentru prânzuri de afaceri, cafea și ștrudel cu mere sau pentru o cină asistată de Augustiner, berea proaspătă locală. Cu săli pentru nefumători, o sală de bal în stil baroc, spațiul restaurantului este potrivit atât pentru petreceri private, cât și pentru întâlniri de afaceri.

Michaeligarten

Restaurantul Michaeligarten din cartierul Ramersdorf vă va captiva cu o idilică și liniștită zonă de pe malul lacului din Parcul de Est. Atmosfera rustică, sălile luminoase, terasa splendidă de lângă lac și meniul excelent asigură o combinație perfectă pentru o atmosferă placută, confortabilă.

Shopping în capitala Bavariei

Fiind un oraș foarte vizitat din Germania, veți găsi multe zone ideale pentru cumpărături, cu magazine ale unor branduri celebre, dar și cu produse locale sau suveniruri. Cele mai renumite locuri în care puteți face shopping în Munchen sunt următoarele: Maximilianstrasse, Theatinerstrasse, Residenzstrasse, Brienner Strasse, Gartnerplatz, Virtualienmarkt, dar și magazinele micuțe din centrul orașului. Împărțirea acestor zone de cumpărături se poate face în 4 puncte principale: centrul orașului, unde aveți la alegere o gamă variată de magazine și buticuri, situate atât pe arterele Maximilianstrasse, Theatinerstrasse, Kaufingerstrasse sau cartierul comercial Sendlingerstrasse, cu multe magazine de familie; Schwabing - locul în care și studenții își fac cumpărăturile; Maxvorstadt și Glockenbachviertel.

Numită după prințesa Elisabeth, care a devenit împărăteasă a Austriei, piața Elisabethplatz a fost fondată la 1 octombrie 1903. Până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, zona era constant ocupată doar de câteva tarabe permanente, urmând să fie puternic bombardată, iar comercianții orașului să fie nevoiți să improvizeze un alt loc pentru a-și vinde produsele. Când piața a fost reconstruită după război, spațiul acesteia a fost restructurat în pavilioane, simbol care încă reprezintă principala caracteristică a zonei comerciale.

Viktualienmarkt, sau piața de produse proaspete, a evoluat de-a lungul anilor de la o piață a agricultorilor, la o piață populară pentru alimente proaspete și delicatese sau ingrediente exotice rare. Spațiul comercial este renumit pentru diversitatea și dimensiunile sale: 140 standuri, chioșcuri și magazine, oferind flori, fructe și legume, carne de vânat și păsări, ouă, unt, miere, pește, cârnați, ierburi, condimente, delicatese, vin și ceai, toate expuse într-o o zonă care acoperă 22.000 de metri pătrați.

Alte activități din Munchen

O altă activitate turistică importantă ce poate fi realizată în cadrul unui city break în Munchen este dată de lista de castele ale orașului german: Palatul Nymphenburg, construit în stil baroc, precum și celebrul Castel Neuschwanstein vă vor impresiona plăcut. Nymphenburg, situat în vestul orașului, este unul dintre cele mai mari palate regale din Europa, o atracție turistică des vizitată de către turiști, cu o grădină amenajată expansiv și cu un muzeu deosebit, unde puteți redescoperi istoria locului. În 1664, prințul Ferdinand a dorit finalizarea castelului pentru a-i face un cadou soției sale, care i-a oferit un moștenitor mult-așteptat, Max Emanuel, mai târziu jucând un rol important în extinderea structurală a clădirii.


Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.