City Break Viena

Vacanță în ritm de vals

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Viena

City break Viena – prețuri mici, actualizate în timp real, pentru avion și cazare. Profită de ofertele Fly Go și pleacă acum în vacanță la Viena!

City Break Viena

Viena, capitala Austriei și cel mai mare oraș din țară, este o destinație perfectă pentru o vacanță perfectă alături de prieteni sau familie. În Viena veți descoperi foarte multe opere de artă impresionante, clădiri cu arhitectură barocă, grădini și spații verzi, dar și foarte multă organizare în absolut orice. Cu alte cuvinte, un city break în Viena este o adevărată aventură culturală și istorică pe care nu trebuie să o ratați! În continuare, vă facem cunoștință cu cele mai importante obiective turistice pe care trebuie să le vizitați în timpul vacanței de aici.

Top 5 obiective turistice din Viena:

  • Palatul Schonbrunn
  • Catedrala Sf. Ștefan
  • Palatul Belvedere
  • Primăria orașului
  • Prater, parcul de distracții

Viena este un oraș cu peste 100 de muzee, o arhitectură a clădirilor în care se îmbină perfect modernul cu tradiționalul, 280 de parcuri, grădini și spații verzi și peste 400 de specii de trandafiri. Toate aceste lucruri transformă Viena într-unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, precum și o destinație perfectă pentru un city break. Orașul are mult mai multe obiective și atracții turistice care trebuie descoperite în timpul unui city break în Viena, așadar să vi le enumerăm pe cele mai importante: Clădirea Secession, Opera din Viena, Biserica Sfântul Charles, Insula Dunării, Palatul Hofburg, Grădina Zoologică, Parcul Municipal, Teatrul Național, Bibșioteca Națională și Cartierul Evreiesc.

Un city break la Viena se poate traduce prin artă, ordine, istorie și eleganță. Lăsați-vă cuceriți de farmecul orașului plimbându-vă pe străzile acestuia și fotografiind cele mai frumoase clădiri și monumente care vă ies în cale. De asemenea, trebuie să știți că dacă ajungeți aici în timpul sărbătorilor de iarnă, veți descoperi unele dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, o atmosferă de vis și un concert anual al Operei din Viena care este transmis peste tot în lume.

Restaurante în Viena

Pentru a vă bucura de bucătăria autentică vieneză, vă recomandăm câteva nume de localuri și restaurante: Figlmuller, Motto am Fluss, Labstelle, Augustinerkeller sau Petz im Gusshaus.

Shopping în Viena

Fără a cumpăra măcar un suvenir din Viena, nu puteți să încheiați un city break în acest oraș elegant. Cele mai bune zone pentru shopping în Viena sunt: Kartner Strasse, Kohlmarkt & Goldenes Quartier, Mariahilfer Strasse, Naschmarkt sau Gumpendorfer Strasse.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil