City Break Verona

Orașul dragostei eterne

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Verona

City break Verona – descoperă cele mai mici prețuri pentru zboruri și hoteluri în Verona, actualizate în timp real. Bucură-te de o vacanță ieftină în Verona!

City Break Verona

Verona, unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia, este o destinație superbă pentru o vacanță romantică, fiind asociat cu povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta. Orașul se află, de asemenea, în patrimoniul mondial UNESCO și este un loc perfect pentru un city break de neuitat. Așadar, dacă v-ați decis să petreceți o vacanță în Verona, veți fi foarte mulțumiți de alegerea făcută, mai ales pentru atmosfera liniștitoare și relaxantă a orașului. Haideți să descoperim, acum, ce fel de obiective turistice puteți admira în timpul unui city break în Verona!

Top 5 obiective turistice din Verona:

  • Castelul vechi sau Castelvecchio
  • Casa Julietei
  • Mormântul Julietei
  • Palazzo della Ragione și Torre dei Lamberti
  • Arena romană

Verona este un oraș care surprinde prin frumusețea peisajelor sale, prin liniștea caracteristică și prin valoarea culturală și artistică pe care o are pentru Italia. Întreg centrul Veronei merită vizitat, mai ales pe jos, pentru a descoperi toate bisericile și construcțiile vechi cu o arhitectură impresionantă. Dacă alegeți să petreceți un city break la Verona, trebuie să descoperiți care sunt celelalte obiective turistice care merită admirate, pe lângă cele enumerate mai sus: Biserica San Zeno, Biserica San Fermo Maggiore, Biserica Anastasia, Castelul San Pietro, Teatrul Roman, Palazzo Forti sau Ponte Pietra.

Un city break la Verona va fi o adevărată escapadă romantică, plină de artă și istorie interesante, pe care să le împărtășiți cu persoana iubită. Cea mai frumoasă modalitate de a surprinde adevăratul farmec al orașului este, bineînțeles, printr-o plimbare liniștită pe jos, cu aparatul de fotografiat la îndemână, pentru a surprinde cele mai frumoase clădiri, monumente și peisaje pe care Verona le are de oferit.

Restaurante în Verona

În ceea ce privește arta culinară, dacă aveți încredere în bucătăria cu specific italian, atunci cu siguranță veți găsi ceva care să vă placă. Vă recomandăm câteva localuri și restaurante unde să vă puteți bucura de o masă cât mai bună: Ristorante Il Desco, Antica Bottega del Vino, Locanda Castelvecchio, Trattoria Il Pompiere, Pizzeria Da Salvatore.

Shopping în Verona

Pentru a face shopping în Verona, vă recomandăm Via Mazzini, Via Cappello, corso Portoni Corsari sau corso Sant Anastasia, pentru tablouri și antichități. De asemenea, dacă vă plac piețele în aer liber, în fiecare duminică are loc un târg cu tot felul de produse în Piața San Zeno.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil