City Break Venetia

Destinația îndrăgostiților

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Venetia

City break Veneția – descoperă cele mai mici tarife actualizate în timp real pentru hoteluri și zboruri spre Veneția. Rezervă acum și ai confirmarea instant!

City Break Veneția

Un oraș înconjurat de apă, gondole și bărci peste tot, palate unice și o liniște ce îmbracă totul. Aceasta este Veneția, fascinantul oraș din Italia ce primește milioane de turiști anual, din toate colțurile lumii. Pentru a petrece un city break în Veneția, trebuie să vă pregătiți să admirați unele dintre cele mai frumoase monumente din Europa și chiar din lume, toate adunate într-un singur loc. Având atâtea obiective turistice importante și atracții deosebite, Veneția este destinația perfectă pentru o vacanță cu persoana iubită sau cu cei dragi. Vă invităm să descoperiți, în continuare, care sunt acelea și ce activități puteți face în timpul unui city break în Veneția.

Top 5 obiective turistice din Veneția:

  • Palatul Dogilor
  • Marele Canal
  • Bazilica San Marco
  • Piața San Marco
  • Podul Rialto

Veneția este un oraș unic în lume, cu un farmec aparte, care îl face să fie o destinație perfectă pentru o vacanță, în special pentru cuplurile de îndrăgostiți. Orașul are 180 de canale și 450 de poduri, iar cea mai bună modalitate de a-l explora este printr-o plimbare la pas. Veneția este un oraș bogat în muzee, clădiri istorice și opere de artă impresionante. Un city break în Veneția va fi, așadar, o aventură culturală și istorică extrem de importantă. Pe lângă obiectivele turistice enumerate mai sus, în Veneția mai puteți admira și Colecția de artă Peggy Guggenheim, muzeul de artă modernă Ca' Pesaro, Muzeul Ca' Rezzonico, Piața Rialto, Muzeul de Istorie Naturală, Biblioteca Națională, Biserica Santa Maria dei Miracoli, Ponte di Rialto, Ponte dei Sospiri.

Odată ajunși în Veneția, trebuie să vă plimbați cu gondola sau cu vaporașul, să descoperiți producătorii de sticlă de Murano și să vizitați atelierele lor, să vă plimbați prin oraș cu aparatul de fotografiat la îndemână, astfel încât să imortalizați orice moment important și orice operă, clădire sau monument vă impresionează, să nu ratați nicio galerie de artă și, dacă este posibil, să ajungeți în perioada în care se desfășoară Carnavalul de la Veneția, pentru a lua parte la ceva cu totul special. Cu toate acestea, în orice perioadă alegeți să veniți într-un city break la Veneția, va fi mereu ceva care să vă cucerească și să vă impresioneze.

Restaurante în Veneția

Pentru a lua masa în Veneția și a vă bucura de cele mai gustoase preparate tradiționale, vă recomandăm să căutați tratoriile tradiționale, care nu se află pe traseul turistic obișnuit. Totuși, câteva nume de restaurante și localuri pe care le puteți încerca sunt acestea: Da Fiore, Locanda Cipriani, Riviera, Da Mamo, Osteria La Zucca, Osteria Antico Giardinetto sau Ristorante Marco Polo. 

Shopping în Veneția

Pentru a face shopping în Veneția, puteți merge pe Via XXII Marzo, unde veți găsi toate brandurile internaționale. Dacă sunteți în căutare de lucruri mai puțin scumpe, însă, vă recomandăm Piața Rialto, Mercatino de Miracoli și micile magazine sau tarabe cu suveniruri aflate în apropierea monumentelor importante. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil