City Break Roma

Orașul celor șapte coline

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Roma

City break Roma – cele mai mici tarife, actualizate în timp real, pentru cazare și avion spre capitala Italiei! Rezervă-ți acum vacanța la Roma, doar cu Fly Go!

City Break Roma

Roma, orașul etern, este capitala Italiei și cel mai important oraș al acestei țări. Fiind considerat un loc romantic, dar și unul extrem de important din punct de vedere istoric și artistic, Roma este una dintre cele mai căutate destinații pentru o vacanță. Așadar, dacă v-ați decis să mergeți într-un city break la Roma, veți avea foarte multe obiective turistice de admirat, opere de artă unice în lume, străduțe cochete, dar și baruri sau restaurante cu un farmec aparte, la care puteți savura un cappuccino delicios, o pizza tradițională sau o lasagna, alături de un pahar de vin. Haideți să aflăm, în continuare, ce fel de obiective turistice puteți admira în Roma și care sunt cele mai importante activități pe care le puteți desfășura aici. 

Top 5 obiective turistice din Roma:

  • Colosseumul
  • Fontana di Trevi
  • Vatican
  • Castelul Sant’Angelo
  • Panteonul

Roma are o istorie impresionantă, fiind capitala fostului Imperiu Roman, o putere greu de înfrânt în trecut. Orașul este construit pe șapte coline, clădirile sale au un stil și o arhitectură superbă, iar atmosfera te cucerește din prima. Nu degeaba se spune că Roma este orașul etern, pentru că, într-adevăr, acesta este sentimentul pe care orice turist îl are odată ce a ajuns aici. Dacă v-ați decis să mergeți într-un city break la Roma, veți avea o mulțime de locuri de explorat. Pe lângă atracțiile turistice enumerate mai sus, vă mai recomandăm următoarele: Forumul Roman, Domus Aurea, Galeria Borghese, Piazza Navona, Piazza del Popolo, Teatro dell'Opera di Roma, Columna lui Traian, Muzeul Ara Pacis și toate minunile din cadrul Vaticanului: Bazilica Sfântul Petru, Capela Sixtină, grădinile Vaticanului.

Odată ajunși în Roma, veți descoperi un oraș fascinant, plin de turiști din toată lumea, care încearcă să descopere unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și istoria interesantă a acestuia. Roma este ca un muzeu în aer liber, așadar, descoperiți-l ușor și încet, la o plimbare relaxantă pe jos, cu aparatul foto în mână, pentru a surprinde cele mai frumoase cadre. Un city break la Roma va însemna o adevărată aventură într-un loc plin de magie, în care veți dori să vă întoarceți cât mai curând. Dacă nu aveți foarte mult timp la dispoziție, puteți face o plimbare cu autobuzul turistic, care vă va duce foarte rapid și ușor prin toate zonele turistice ale Romei.

Restaurante în Roma

În ceea ce privește arta culinară, în bucătăria italienilor pastele și pizza sunt la loc de cinste, alături de alte preparate pe bază de carne sau diferite brânzeturi. Trebuie să gustați, bineînțeles, și vinurile locale, care vă vor fi pe plac. Câteva restaurante și localuri pe care vi le recomandăm sunt: La Fraschetta, Trattoria dal Cavalier Gino, Ad Hoc, La Pergola, L Fontana di Venere, Pinsere Roma.

Shopping în Roma

Niciun city break într-un oraș atât de mare nu se poate încheia fără măcar o sesiune mică de shopping. Pentru a face cumpărături în Roma, indiferent că vreți doar câteva suveniruri micuțe sau alte lucruri mai mari, vă sfătuim să mergeți în următoarele zone: în jurul Colosseumului, lângă Vatican și în fața Panteonului veți descoperi o mulțime de tarabe micuțe cu suveniruri și chiar haine. De asemenea, pe arterele principale Via Condotti și Via Borgognona, veți găsi magazinele marilor branduri internaționale. Mai puteți merge și pe Via dei Coronari, Via dell'Orso sau via dei Pianellari, pentru diverse produse, printre care bijuterii, îmbrăcăminte sau alte accesorii.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil