City Break Praga

Călătorește în orașul de aur!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Praga

City break Praga – rezervă-ți avionul și hotelul în Praga, la cele mai mici prețuri actualizate în timp real. Rezervă acum și ai confirmarea instant!

City Break Praga

Praga, capitala Cehiei, este un oraș superb, cu un farmec aparte, care poate cuceri pe oricine în doar câteva momente. Fiind una dintre cele mai frumoase capitale din Europa, Praga are o istorie impresionantă, clădiri cu o arhitectură deosebită, un centru vechi din care nu vă veți dori să mai plecați și cea mai bună bere din Europa. Dacă vreți să petreceți un city break în Praga, ați făcut o alegere foarte bună, deoarece veți descoperi un oraș fascinant, care are foarte multe de oferit. Haideți să vedem care sunt cele mai importante obiective turistice pe care nu le puteți rata în timpul unei vacanțe în Praga și ce activități vă recomandăm pe parcursul city break-ului din acest oraș.

Top 5 obiective turistice din Praga:

  • Castelul din Praga
  • Catedrala Sfântul Vitus
  • Podul Carol, Karluv Most
  • Ceasul Astronomic
  • Centrul vechi al orașului

Praga este un oraș deosebit, care nu trebuie să lipsească de pe lista de vacanță a niciunui turist pasionat de artă, istorie și tradiție. Un city break la Praga va fi o adevărată aventură, presărată cu o importantă lecție de istorie, cu monumente interesante și cu foarte multă bere. Asta dacă vă place, bineînțeles. Pe oriunde vă veți plimba prin Praga, veți descoperi ceva care să vă facă să iubiți acest oraș și mai mult, de la căldura și amabilitatea cu care praghezii tratează străinii, până la frumusețea și farmecul străzilor tradiționale. Alte obiective și atracții turistice din Praga, pe care vi le recomandăm cu drag, sunt: Palatul Regal, Biserica Sfântul George, cartierul Josefov, Vechea Sinagogă, cartierele Stare Mesto și Mala Strana, Palatul Wallenstein, Vechea Primărie, Teatrul National, Grădina Zoologică, Muzeul Franz Kafka, Biserica Sfântul Nicolae, Muzeul Comunismului.   

Dacă ajungeți într-un city break în Praga, profitați de timpul pe care îl aveți și plimbați-vă prin centrul vechi, ascultați artiștii stradali, admirați clădirile superbe, fotografiați tot ce vă iese în cale și lăsați-vă fermecați de acest oraș magic.

Restaurante în Praga

Nu uitați să intrați într-un local tradițional și să savurați o adevărată bere pragheză, Pilsner Urquell sau Budweiser. Încercați și preparatele locale, deoarece nu veți avea nimic de pierdut. Câteva localuri și restaurante bune pe care vi le putem recomanda: Kolkovna, Bellevue, U Basnika Panve, La Veranda, Bohemia Bagel, La Casa Argentina sau Maitrea.

Shopping în Praga

În funcție de ce fel de shopping vreți să faceți în Praga, puteți merge în mai multe zone din oraș pentru cumpărături. Pentru suveniruri și accesorii drăguțe, puteți merge pe Podul Carol, unde veți găsi tot felul de produse frumoase. Alte zone bune pentru shopping în Praga sunt: Piața Wenceslas, Na Prikope, Palladium Shopping Centre sau Shopping Center Letnany.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil