City Break Pisa

Orașul turnului înclinat

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Pisa

City break Pisa – profită acum de ofertele ieftine, actualizate în timp real, pentru hotel și avion. Confirmare instant pentru rezervarea ta!

City Break Pisa

Pisa este un oraș micuț, din centrul Italiei, cunoscut mai degrabă pentru celebrul Turn înclinat. Deși are o mulțime de alte atracții turistice, foarte importante, Turnul din Pisa ramâne principalul obiectiv, atrăgând o mulțime de turiști anual. Așadar, dacă vă doriți să petreceți un city break la Pisa, ați făcut o alegere inspirată, deoarece veți descoperi un orășel cu un farmec aparte, care vă va cuceri pe loc. Vă prezentăm, în continuare, câteva obiective turistice pe care vă recomandăm să le vizitați și să le admirați în cadrul unui city break în Pisa.

Top 5 obiective turistice din Pisa:

  • Turnul înclinat, cunoscut și doar ca Turnul din Pisa
  • Baptiserul
  • Catedrala din Pisa
  • Campo dei Miracoli
  • Biserica Santa Maria della Spina

Chiar dacă Turnul înclinat este cel mai important și cunoscut monument al orașului, dacă ajungeți într-un city break la Pisa trebuie să vă asigurați să ați bifat toate celelalte obiective și atracții turistice, pentru a vă bucura de tot ceea ce orașul are de oferit. După ce admirați turnul și împrejurimile, vă puteți îndrepta, ușor, spre Râul Arno, mergând pe străduțele mici și cochete ale Pisei, traseu pe care veți descoperi centrul vechi al orașului, cu palatele sale care datează de pe vremea Renașterii, biserici cu arhitectură gotică și romană, și case medievale. Alte obiective turistice pe care vi le recomandăm în cadrul vacanței din Pisa sunt: străduțele feudale, Piazza dei Cavalieri, Palazzo dei Cavalieri, Școala Normală, Palatul Gambacorti, Biserica San Francesco, Piața Domului, Cimitirul Monumental, Grădina Botanică a Universității din Pisa.

Dacă vă petreceți un city break în Pisa, trebuie să faceți o plimbare și cu barca, pentru a vă bucura de o experiență relaxantă, de peisaje minunate și pentru a admira arhitectura clădirilor din Pisa dintr-un unghi diferit. De asemenea, în funcție de perioada în care ajungeți în Pisa, puteți participa la un eveniment sau un spectacol deosebit, cum ar fi Luminara, Regatta sau Gioco del Ponte. Anima Mundi, Festivalul Internațional de Muzică Sacră, ce are loc în lunile septembrie și octombrie, este un alt eveniment pe care nu trebuie să îl ratați.

Restaurante în Pisa

În ceea ce privește arta culinară, preparatele tradiționale cu specific italian sunt la loc de cinste și nu ar trebui să ezitați în a le încerca. Câteva localuri și restaurante pe care vă recomandăm să le încercați sunt: A Casa Mia, Trattoria da Mario, Il Campano, La Panacea, Il Bistrot sau Osteria del Porton Rosso. 

Shopping în Pisa

Niciun city break nu poate fi încheiat până nu cumpărați măcar un suvenir mic pentru cei dragi. Indiferent de ceea ce vreți să achiziționați, în Pisa veți găsi zone diverse pentru shopping. Noi vă recomandăm: zona din jurul Turnului, unde sunt tot felul de magazine cu suveniruri și produse diverse, străzile Corso Italia, Borgo Stretto, via Mercanti și via Rigattieri. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil