City Break Paris

Escapadă în orașul luminilor

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Paris

City break Paris – cele mai mici prețuri actualizate în timp real pentru hotel și avion la Paris. Prinde acum ofertele Fly Go și profită de ele!

City Break Paris

Paris, supranumit și Orașul Luminilor, este capitala Franței și una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. Cunoscut pentru atmosfera sa romantică, orașul este preferat, în primul rând, de cuplurile de îndrăgostiți, dar și de familii. Așadar, puteți merge într-un city break la Paris atât cu persoana iubită, cât și cu familia sau prietenii. Veți descoperi în Paris o atmosferă relaxantă, un oraș fascinant în care arta joacă rolul principal, dar și o destinație cu foarte multe locuri pentru distracție. Haideți să vedem, în continuare, ce fel de obiective turistice puteți vizita și admira în cadrul unui city break la Paris, dar și care sunt activitățile importante pe care vi le recomandăm pentru a petrece timpul liber.  

Top 5 obiective turistice din Paris:

  • Turnul Eiffel
  • Muzeul Luvru
  • Catedrala Notre Dame
  • Bazilica Sacre Coeur
  • Arcul de Triumf

Paris este un oraș incomparabil. Atmosfera sa, obiectivele turistice, arhitectura, clădirile și istoria interesantă fac din această destinație una cu totul specială. Pe tot parcursul city break-ului din Paris, veți avea impresia că vă plimbați printr-un muzeu în aer liber, unde toate artefactele sunt păstrate cu cea mai mare grijă. Așadar, un lucru este sigur: nu veți avea deloc timp să vă plictisiți în Paris! Pe lângă obiectivele turistice recomandate mai sus, mai sunt o mulțime de lucruri interesante de vizitat în Paris. Printre acestea, se numără următoarele: Castelul Versailles, malul Senei, Grădinile Luxembourg, Pont Neuf, Place de la Concorde, Muzeul d’Orsay, Montmartre, Pantheonul, bulevardul Champs-Elysees, Turnul din Montparnasse, Moulin Rouge, Domul Invalizilor,  Podul Iubirii de peste Sena și Galeriile Lafayette.

Dacă ajungeți într-un city break în Paris, vă puteți plimba cu autobuzul turistic, care vă poate duce în cele mai importante zone ale orașului în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, cea mai bună modalitate de a descoperi orașul și farmecul său autentic este prin plimbare la pas, cu aparatul foto în mână, pentru a vă crea cele mai frumoase amintiri. Trebuie neapărat să vizitați Muzeul Luvru, pentru a admira unele dintre cele mai cunoscute opere de artă din lume, printre care Mona Lisa și Venul din Milo, să admirați orașul de sus, din Turnul Eiffel, și să savurați un croissant cu o cafea gustoasă, la o cafenea tradițională.

Restaurante în Paris

Bucătăria franceză este cunoscută peste tot în lume pentru preparatele sale delicioase și vinurile deosebite, pe care le puteți gusta atât la restaurantele elegante franțuzești, cât și la o braserie sau un local de tip bistro. Vă recomandăm și câteva nume de localuri unde să luați masa: Hotel du Nord, Goumard, Allard, Brasserie Balzar, Les 400 coups, La Maison de Verlaine. 

Shopping în Paris

Bineînțeles că fără a face puțin shopping, nu puteți spune că ați încheiat city break-ul din Paris. Pentru a face cumpărături în acest oraș, aveți foarte multe opțiuni, printre care amintim, în primul rând, faimoasele Galerii Lafayette. Aveți grijă, însă, căci prețurile sunt mari aici, așadar dacă nu v-ați decis că vreți să încercați o adevărată sesiune de shopping în Paris, mai bine intrați doar ca să admirați impresionanta construcție. Foarte multe magazine puteți găsi și pe Bulevardul Champs-Elysees, pe malul Senei, însă puteți încerca și Les Grands Boulevards, pentru branduri cu prețuri acceptabile.  

Versiunea Desktop Versiunea Mobil