City Break Nisa

Vizitează Coasta de Azur!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Nisa

City break Nisa – profită de tarifele actualizate în timp real pentru zboruri și cazare la Nisa. Cele mai mici prețuri pentru o vacanță la Nisa sunt doar aici!

City Break Nisa

În momentul în care ajungeți în Nisa pentru prima oară, peisajul superb vă fură, vremea prietenoasă vă încălzește pe loc, marea vă cucerește imediat, iar plaja devine locul preferat. Cu alte cuvinte, dacă v-ați decis la un city break în Nisa, veți avea parte de o experiență cu adevărat deosebită și vă veți bucura de o vacanță memorabilă. Pe lângă mare și soare, Nisa vă mai așteaptă cu galerii de artă impresionante, cu zone de shopping exclusiviste și cu o viață de noapte care vă va surprinde plăcut. De asemenea, veți găsi și câteva obiective turistice pe care trebuie neapărat să le vizitați, pentru a cunoaște cât mai bine zona și a descoperi tot ce Nisa are de oferit. Haideți să vedem, în continuare, ce fel de atracții turistice puteți admira aici, dar și ce activități puteți desfășura în timpul unui city break la Nisa.

Top 5 obiective turistice din Nisa:

  • Catedrala din Nisa
  • Phoenix Parc Floral
  • Muzeul Național Marc-Chagall
  • Muzeul de Artă Modernă și Contemporană
  • Catedrala Ortodoxă Rusă

Riviera franceză este renumită pentru peisajele sale deosebite și pentru atmosfera de paradis pe care o veți întâlni aici. Nisa, Coasta de Azur, este destinația perfectă pentru un city break romantic, cu persoana iubită, dar și pentru distracție cu prietenii, dacă asta căutați. Fiind o destinație populară printre vedetele internaționale și marii oameni de afaceri, veți descoperi foarte multe locuri care intră cu ușurință la categoria „lux”. Cu toate acestea, există și variante mai puțin costisitoare, pentru cei cu buget limitat de vacanță. Printre obiectivele turistice enumerate mai sus, iată ce mai puteți admira și vizita în timpul unui city break la Nisa: Muzeul Matisse, Villa Arson, Palais Lascaris, Place Rosetti, Plaja Saint Tropez, Cazinoul de la Monte Carlo sau Musee de la Castre, din Cannes.

Nisa este destinația perfectă pentru relaxare, pentru shopping și pentru plimbare. În funcție de perioada în care alegeți să vă petreceți vacanța în Nisa, puteți prinde chiar desfășurarea Festivalului Internațional de Film de la Cannes. De asemenea, un alt lucru pe care trebuie neapărat să îl faceți este să vă plimbați pe Promenade des Anglais, varianta mediteraneană a faimosului bulevard Champs-Elysees din Paris.

Restaurante în Nisa

Arta culinară din Nisa se bazează, în primul rând, pe ulei de măsline, usturoi, lămâi și foarte multe legume. Vă recomandăm să încercați următoarele restaurante și localuri: Le Grand Café de Turin, La Reserve de Nice, Sapore, Restaurant Saison, Le Vingt4, Mocca sau Cosmopolitan.

Shopping în Nisa

În Nisa, shopping-ul poate deveni ușor o activitate care vă poate ocupa o zi întreagă, așa că mai bine vă hotărâți de la început ce vreți să cumpărați și să mergeți direct la țintă, mai ales dacă timpul de vacanță este limitat. Puteți face shopping în Nisa în diverse locuri, printre care: Galeriile Lafayette, FNAC, rue de Paradis, Notre Dame, rue Droite, rue St-Francois de Paule sau Prefecturerue. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil