City Break Munchen

Călătorește în orașul contrastelor!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Munchen

City break Munchen – verifică prețurile și profită de ofertele actualizate în timp real de la Fly Go. Tarife mici pentru zboruri și hoteluri în Munchen!

City Break Munchen

Se spune că cei mai fericiți rezidenți ai Germaniei locuiesc în Munchen. Acest oraș este unul modern, în care străzile cochete, clădirile monumentale și magazinele pentru shopping exclusivist se îmbină perfect cu berăriile germane tradiționaliste, muzica autentică și spiritul german. Dacă vreți să mergeți într-un city break în Munchen, veți fi plăcut surprinși să descoperiți un oraș care știe să petreacă, dar să își păstreze și tradițiile. Vă prezentăm, în continuare, care sunt cele mai importante obiective turistice pe care le puteți admira în acest oraș, dar și ce fel de activități vă recomandăm pentru un city break în Munchen!

Top 5 obiective turistice din Munchen:

  • Palatul Nymphenburg
  • Olympiapark
  • Piața Marienplatz
  • Catedrala Frauenkirche
  • Muzeul BMW

Munchen este orașul perfect atât pentru pasionații de automobile, cât și pentru cei care iubesc iubesc istoria și arta, ori pentru persoanele care caută un loc de distracție. Cu alte cuvinte, un city break în Munchen va însemna atât distracție, cât și o lecție de istorie. Mixul acesta de vechi și nou, de trecut și viitor, de modern cu tradițional și de mediu de afaceri cu relaxarea și timpul liber fac din Munchen un oraș preferat pentru o vacanță în orice perioadă. Pe lângă atracțiile turistice enumerate mai sus, în Munchen mai puteți vizita și: English Garden, statuia Bavaria, Allianz Arena, Lagărul de concentrare Dachau, Deutsches Museum, Primăria Nouă, Biserica Sfântul Petru, Residenz – Palatul Regal,  precum și centrul vechi al orașului.

În funcție de timpul pe care l-ați rezervat pentru city break-ul din Munchen, vă putem recomanda câteva activități interesante pe care să le faceți în acest timp. Puteți face o vizită la Viktualienmarkt, unde veți găsi de toate, de la fructe, legume, ceaiuri, condimente sau diverse delicatese pe care nu le puteți lua din altă parte. De asemenea, o vizită la Muzeul BMW este o modalitate numai bună de a petrece timpul liber pentru pasionații de automobile, iar pentru amatorii de senzații tari recomandăm surfingul.

Restaurante în Munchen

În Munchen puteți găsi mâncăruri din toate colțurile lumii, mai ales dacă nun vă place să vă aventurați din punct de vedere culinar. Cu toate acestea, vă sfătuim să vă bucurați de o bere delicioasă într-o berărie tradițională și de preparatele locale. Câteva restaurante pe care vi le recomandăm sunt: Hofbrauhaus, Lowenbraukeller, Zoozie’z, Paulaner im Tal, Virtualienmarkt, Pfalzer Residenz Weinstube.

Shopping în Munchen

Fiind un oraș foarte vizitat din Germania, în Munchen veți găsi multe zone ideale pentru shopping, cu magazine ale unor branduri celebre, dar și cu produse locale sau suveniruri. Locurile în care puteți face shopping în Munchen sunt următoarele: Maximilianstrasse, Theatinerstrasse, Residenzstrasse, Brienner Strasse, Gartnerplatz, Virtualienmarkt sau la magazinele micuțe din centrul orașului. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil