City Break Milano

Vizitează capitala modei!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Milano

City break Milano – profitați de cele mai convenabile prețuri pentru o vacanță în capitala modei din Italia, actualizate în timp real!

City Break Milano

Milano, sau capitala modei, cum i se mai spune, este unul dintre cele mai importante și vizitate orașe din Italia. Milano este un loc perfect dacă vreți să evadați puțin din cotidian și să vedeți atât clădiri istorice, cu o arhitectură impresionantă, cât și clădiri sau locuri moderne. În plus, dacă vă plac pastele milaneze, nu ar mai trebui să stați deloc pe gânduri și să vă pregătiți chiar acum pentru un city break la Milano! Vă prezentăm, în continuare, ce fel de obiective turistice puteți vedea aici și ce fel de activități vă sfătuim să faceți.

Top 5 obiective turistice din Milano:

  • Domul din Milano, faimoasa catedrală simbol pentru oraș
  • Piazza del Duomo
  • Castelul Sforzesco
  • Teatro alla Scala
  • Galeriile Vittorio Emmanuele

Milano este un oraș complex, în care veți întâlni, deopotrivă, magazine și baruri de lux, dar și galerii de artă, locuri vechi și autentice, încărcate de istorie. Farmecul orașului este unul aparte și vă recomandăm cu cel mai mare drag să îl descoperiți în cadrul unui city break la Milano. De asemenea, menționăm și faptul că în Milano veți găsi foarte multe obiective turistice impresionante, pe lângă cele enumerate mai sus. Acestea sunt: Pinacoteca di Brera, Biserica Santa Maria del Carmine, Arcul Păcii, Gara Centrală, Galeria de Artă Modernă, Biserica San Lorenzo Maggiore, Piața Catedralei, Cenacolo Vinciano, Parcul Sempione.

În funcție de timpul pe care îl aveți pentru city break-ul din Milano, vă sfătuim să faceți o vizită și la Planetariul Ulrico Hoepli, pentru a învăța lucruri fascinante despre astronomie, să mergeți la Cimitirul Monumental, unde puteți admira statui și opere de artă clasice, să vă relaxați în parc, dar și să vă lăsați pierduți pe străduțele orașului, cu aparatul foto în mână, pentru a descoperi cele mai frumoase locuri din Milano.

Restaurante în Milano

Pentru a lua masa în Milano, vă recomandăm, bineînțeles, preparatele tradiționale, printre care pastele milaneze. Cele mai bune locuri în care puteți mânca sunt trattoriile mici, localurile autentice și restaurantele mai vechi din oraș, pe care le puteți descoperi explorând locurile. Cu toate acestea, vă recomandăm câteva nume: Cracco – peck, Rigolo, Centro Ittico, Ristorante Pier 52, La Sidreria sau Tigella's.

Shopping în Milano

După cum am menționat, Milano este capitala modei pentru Italia, astfel că aici veți găsi magazine de la cele mai mari branduri internaționale. Via Monte Napoleone și Via della Spiga sunt două artere foarte importante pentru shopping în Milano. Vă recomandăm să intrați și în Galeriile Vittorio Emmanuele, dar să căutați și micile magazine cu suveniruri de pe străduțele mai puțin cunoscute.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil