City Break Malta

Vacanță într-un colț de rai

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Malta

City break Malta – oferte actualizate în timp real pentru cazare și avion. Plecați în vacanța spre Malta cu Fly Go și veți beneficia de cele mai mici prețuri!

City Break Malta

Malta este o țară insulară, care reunește insulele Malta, Gozo și Comino, într-un loc plin de soare, distracție și o apă caldă și limpede. Cu alte cuvinte, un city break în Malta este exact ceea ce căutați când vă doriți relaxare și liniște. Dacă adăugăm și obiectivele turistice atât de interesante pe care le puteți găsi în acest loc, cu siguranță Malta va intra în topul destinațiilor pentru vacanță. Haideți să vedem care sunt acelea:

Top 5 obiective turistice din Malta:

  • Valletta, capitala țării
  • Mdina, vechea capitală a insulei
  • Laguna albastră din Comino
  • Insula Gozo
  • Templele megalitice

Malta este un mic colțișor de rai, aflat nu foarte departe de Sicilia. Mândrindu-se, în primul rând, cu plajele sale superbe, Malta are, de asemenea, locuri incredibile, cu o încărcătură istorică foarte mare. Dacă veți ajunge într-un city break în Malta, veți descoperi o insulă foarte frumoasă, care vă ademenește, în mod egal, atât la relaxare pe plajă, cât și la aventură și explorare. Noi vă recomandăm să le încercați pe ambele. În plus, trebuie să admirați și celelalte atracții turistice din Malta: Catedrala Sfântul Paul, Palatul Falson, Fortul Sfântul Elmo, satele din Malta, parcul de distracții Satul lui Popeye, Catedrala Sfântului Ioan, Grădinile Barakka, Palatul Marilor Maeștri, Muzeul de Arte Frumoase, Catedrala Sfinților Petru și Pavel.

Dacă sunteți dornici de aventură, puteți încerca scufundările, care vă vor dezvălui lumea fascinantă a animalelor și plantelor marine. De asemenea, fiecare sat din Malta are propria zi de sărbătoare, așa numitele festas, la care trebuie să participați pentru a vedea adevăratul farmec al locuitorilor de aici. Malta este renumită și pentru viața sa de noapte, așadar, dacă vă doriți distracție, cu siguranță veți avea parte aici.

Restaurante în Malta

În ceea ce privește partea culinară, vă recomandăm să încercați cu încredere produsele și preparatele locale, deoarece nu veți regreta. Puteți mânca în aproape orice restaurant sau local întâlniți în cale, dar vă recomandăm și câteva nume, pentru a vă duce în vacanță cu temele făcute: Blue Creek Bar&Restaurant, Ciappetti, Palazzo Preca, Tarragon Restaurant, Blue Elephant, Bacchus Restaurant sau Baia Beach Club.

Shopping în Malta

În Malta, cel mai bine puteți face shopping în capitală, la Valletta, unde veți găsi magazine de tot felul, plus o piață publică ce se deschide zilnic de dimineață. De asemenea, puteți merge la Plaza Shopping Center din Silema, în Ta' Qali sau la The Point Shopping Mall.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil