City Break Madrid

Capitala Spaniei, în pași de flamenco!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Madrid

City break Madrid – găsiți aici cele mai convenabile prețuri pentru o vacanță. Profitați de ofertele Fly Go, actualizate în timp real, și zburați spre Madrid!

City Break Madrid

Madrid, capitala Spaniei, este un oraș cosmopolit, frumos și curat, un loc în care tradiționalul și modernul se îmbină perfect și în care veți întâlni numai oameni relaxați și politicoși, dispuși să vă ajute oricând aveți nevoie de o informație sau un sfat. Așadar, dacă un city break în Madrid este alegerea pe care o faceți pentru următoarea vacanță, ați ales perfect. Haideți să descoperim acum ce fel de obiective turistice puteți admira în acest oraș și care sunt activitățile pe care vi le recomandăm în cadrul acestui city break!

Top 5 obiective turistice din Madrid:

  • Muzeul Prado
  • Plaza Mayor
  • Palatul Regal
  • Puerta del Sol
  • Parcul El Retiro

Madrid, cunoscut și drept orașul care nu doarme, datorită vieții de noapte, este o destinație perfectă pentru un city break cu prietenii, dar și cu persoana iubită. Fiind un important centru cultural din Europa, iubitorii de artă se vor simți excelent aici, dar și iubitorii de fotbal, aici putând vizita faimosul stadion Santiago Bernabeu. Clădirile cu o arhitectură impresionantă, străzile pline de comercianți și artiști, piețele aglomerate și parcurile fac din acest oraș un loc plin de viață. Alte obiective turistice importante din Madrid sunt: Gara Atocha, Catedrala Almudena, Muzeul de Artă Reina Sofia, Piața Cibeles, Muzeul Thyssen, Poarta Alcala, bulevardul Gran Via și Muzeul Naval, unul dintre cele mai importante din lume.

Fără să vedeți un spectacol de flamenco, nu puteți încheia un city break în Madrid. Spectacolele de acest fel sunt pline de culoare, energie și viață, iar această experiență vă va face să priviți lumea cu alți ochi. Vă puteți plimba, bineînțeles, și cu autobuzul turistic, care vă poate duce rapid și ușor spre cele mai importante zone turistice ale orașului. Iar dacă sunteți cu adevărat norocoși și vă puteți procura bilete din timp, mergeți la un meci de fotbal pe faimosul stadion Bernabeu, pentru a vă bucura de spectacolul acestui sport. Nu în ultimul rând, trebuie să vă plimbați la pas pe străduțele Madridului, cu aparatul de fotografiat în mână, și să vă bucurați de tot ceea ce întâlniți.

Restaurante în Madrid

În ceea ce privește mâncarea, trebuie să știți că spaniolii au foarte multe preparate pe bază de pește și fructe de mare, care nu lipsesc aproape de la nicio masă, alături de un pahar de sangria. De asemenea, în Madrid vă veți bucura de cele mai bune tapas din Spania, mici gustări care vă sunt oferite alături de răcoritoare, apă sau băuturile alcoolice comandate într-un local. Câteva restaurante și localuri pe care vi le recomandăm: Restaurante Santceloni, Restaurante Botin, Marisqueria Ribeira do Mino, Aderezo Restaurante, Malacatin, Casanis, Cafe del Mercado, Casa Lucas, Oyamel.

Shopping în Madrid

Pe bulevardul principal, Gran Via, veți găsi magazine de suveniruri, precum și de haine, accesorii, cărți, articole sportive sau încălțăminte. Așadar, dacă vă doriți să faceți shopping în Madrid, veți găsi orice căutați. De asemenea, în centrul orașului se află El Corte Ingles, un centru comercial cu tot felul de magazine, inclusiv de la branduri cunoscute. O altă ocazie pentru a face cumpărături la Madrid este El Rastro, un fel de piață publică unde comercianții vând marfă de tot felul, inclusiv produse tradiționale și autentice. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil