City Break Lisabona

Călătorie în orașul însorit

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Lisabona

City Break Lisabona - cele mai mici prețuri, actualizate în timp real, pentru o vacanța ta. Confirmare instant pentru hoteluri și zboruri ieftine spre Lisabona.

City Break Lisabona

Lisabona, capitala Portugaliei, este un oraș vesel, colorat și foarte frumos. Toate aceste lucruri, la care adăugăm istoria interesantă, obiectivele turistice și plajele impresionante, pun orașul pe harta celor mai vizitate capitale din Europa și în topul destinațiilor pentru un city break. Imediat ce veți păși în Lisabona și veți descoperi căsuțele acoperite cu azulejos (plăci ceramice decorative), străduțele înguste acoperite cu piatră cubică și peisajele deosebite, veți fi pe loc cuceriți de acest oraș. Iată, așadar, de ce un city break în Lisabona este o alegere foarte inspirată! Vă invităm, acum, să descoperiți ce fel de obiective turistice puteți admira în Lisabona, dar și ce activități puteți face.

Top 5 obiective turistice din Lisabona:

  • Castelul St. Jorge
  • Bairo Alto, cartierul de sus
  • Parque das Nacoes
  • Cartierul Alfama
  • Mănăstirea Jeronimos

Având un farmec cu adevărat deosebit, Lisabona este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat. Plimbați-vă prin celebrul cartier Alfama, cel mai vechi din Lisabona, pe străduțele sale înguste, pitorești, luați liftul Elevator de Santa Justa și mergeți în Bairo Alto, cartierul de sus, pentru a admira orașul și pentru a sta la unele dintre cele mai interesante baruri și localuri din Lisabona. Plimbați-vă și cu tramvaiul din Lisabona, mergeți la plajă și admirați orice monument întâlniți în cale. Pentru că vor fi foarte multe. Alte obiective turistice superbe din Lisabona, pe lângă cele enumerate mai sus sunt acestea: Praca do Comercio, Catedrala Santa Maria Maior, Convento do Carmo, Turnul Belem, Parcul Națiunilor, Muzeul Marinei și Estadio do Luz.

Printre alte activități pe care le puteți face în Lisabona se numără și o vizită la Grădina Zoologică, una la Oceanariul din oraș, acesta fiind unul dintre cele mai mari din Europa, dar și vizita la Miradouro Sao Pedro de Alcantara, un loc de unde veți putea admira o panoramă superbă a orașului.

Restaurante în Lisabona

În ceea ce privește mâncarea la Lisabona, trebuie să încercați preparatele din pește și fructe de mare, dulciurile specifice, printre care pasteis de nata, o specialitate a Belem-ului, dar și băuturile locale, ca Ginjinha. Restaurantele și localurile pe care le puteți încerca sunt cele mici, tradiționale, pe care le alegeți în funcție de felul în care arată și miroase mâncarea când treceți pe acolo. Cu toate acestea, vă recomandăm și câteva nume de restaurante mai cunoscute, unde puteți savura o masă delicioasă: Martinho da Arcada, Terreiro do Paco, Bica do Sapato, Cervejaria Terindade, Belcanto sau Enoteca de Belem.    

Shopping în Lisabona

Puteți merge la shopping în Lisabona într-unul dintre centrele comerciale mari, cum ar fi Colombo și Amoreiras, dar, pentru magazine în stradă și o atmosferă tradițională, vă sfătuim să mergeți în cartierul Baixa, unde puteți găsi tot ce doriți. De asemenea, puteți merge în Chiado sau la Centrul Vasco da Gama.  

Versiunea Desktop Versiunea Mobil