City Break Dubai

Vizitează orașul viitorului!

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Dubai

City break Dubai – profită de prețurile actualizate în timp real pentru avion și cazare în Dubai. Confirmare instant pentru ofertele de vacanță de la Fly Go!

City Break Dubai

Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, dar și cel mai cunoscut, este un oraș care poate fi caracterizat cel mai bine prin lux. Deși a fost un simplu port pescăresc inițial, astăzi, Dubai vrea să devină unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, astfel că se construiește tot timpul ceva nou, care se poate încadra cu succes la categoria „cel/cea mai”. Așadar, aici găsiți cea mai înaltă clădire din lume, cel mai scump hotel din lume și cel mai mare mall din lume. Un city break în Dubai nu poate fi altceva decât o experiență extravagantă, în care veți descoperi lucruri noi și fascinante.

Orașul are și foarte multe obiective turistice importante, pe care trebuie să le vizitați în timpul vacanței din Dubai.

Top 5 obiective turistice din Dubai:

  • Burj-Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume
  • Burj-al-Arab, cel mai luxos hotel din lume
  • Dubai Mall, cel mai mare mall din lume
  • Deșert Safari
  • Moscheea Jumeirah

Opulență, lux și extravaganță. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine o vizită în Dubai. Dacă vă plac clădirile vechi, istorice, nu prea veți avea ce să admirați aici, însă, dacă arhitectura modernă și futuristă este pe placul dumneavoastră, atunci veți fi cu adevărat impresionați de acest oraș. Alte atracții turistice și obiective importante din Dubai sunt: Insulele Palmier, Resortul Madinat Jumeirah, Muzeul Orașului Dubai, Marea Moschee din Dubai, Fântânile din Dubai, Piața de Condimente și Golful Delfinilor.   

Dacă ajungeți într-un city break în Dubai, trebuie neapărat să vă urcați în cea mai mare clădire din lume și să să admirați întregul oraș de acolo, să vă plimbați pe jos sau cu mașina prin Deșert Safari, să înotați cu delfinii sau chiar să schiați. Da, ați citit bine. În Dubai aveți opțiunea de a schia, chiar în Mall of the Emirates. De asemenea, vă recomandăm să stați la plajă, să vă relaxați și să vă plimbați prin zonele preferate din oraș.

Restaurante în Dubai

Pentru a lua masa în Dubai, veți găsi foarte multe restaurante, atât cu specific internațional, cât și arăbesc. În mall-uri sunt foarte multe fast-food-uri, așa că, în cazul în care nu vă place să vă aventurați, puteți opta pentru acestea. Alte restaurante recomandate sunt: Al Dawaar, Al Diwan, Al Koufa, Bateaux Dubai, Cucina mia Restaurant, Amal sau The Noodle House.

Shopping în Dubai

Shopping-ul este aproape cea mai importantă activitate din acest oraș, așa că dacă vă pasionează în mod deosebit, veți întâlni la tot pasul magazine, mall-uri, piețe și locuri special amenajate pentru comercianții de tot felul. Cele mai importante din această zonă rămân, însă, mall-urile, astfel că vă recomandăm: Dubai Mall, Mall of the Emirates, Ibn Battuta Mall, Arte Market, Souk al Bahar, Mirdif City Centre, Meena Bazaar sau Deira Spice Souk. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil