City Break Bruxelles

Excursie în orașul ciocolatei

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Bruxelles

City break Bruxelles – cele mai bune oferte în timp real pentru vacanță. Confirmări instant pentru avion și cazare ieftină în Bruxelles.

City Break Bruxelles

Bruxelles este capitala Belgiei și sediul Parlamentului European, un oraș mic și modern, perfect pentru un city break de neuitat. Deși suprafata orașului nu este foarte mare, obiectivele turistice sunt destul de multe, iar farmecul acestuia este unul aparte. Dacă v-ați hotărât să petreceți un city break în Bruxelles veți găsi un loc perfect pentru plimbări, o arhitectură deosebită, un oraș curat și multe atracții turistice impresionante. Haideți să le descoperim împreună!

Top 5 obiective turistice din Bruxelles:

  • Grand Place
  • Parlamentul European
  • Palatul Regal
  • Monumentul Atomium
  • Catedrala Saint Michel

Un city break la Bruxelles va însemna o adevărată aventură culturală, într-una dintre cele mai importante capitale din lume. Dacă sunteți iubitori de ciocolată, atunci trebuie să știți că ați ajuns în rai, deoarece belgienii sunt unii dintre cei mai mari producători de ciocolată din lume. Ciocolata belgiană este celebră atât pentru gustul ei foarte bun, cât și pentru prețurile cam piperate. De asemenea, trebuie să încercați gofrele și cartofii prăjiți. Nu uitați că Bruxelles este și capitala Uniunii Europene, astfel că vă puteți simți bine știind că ați ajuns în locul în care se iau cele mai importante decizii pentru Uniunea Europeană. Pe lângă topul obiectivelor turistice din Bruxelles, recomandate mai sus, nu trebuie să uitați nici de Manneken-Pis, celebra statuie simbol pentru oraș, Mini-Europe, ansamblul de machete în miniatură cu cele mai importante monumente din țările membre ale Uniunii Europene, Galeriile Saint-Hubert, Muzeul Regal al Africii Centrale, Muzeul Horta, Muzeul Magritte, Muzeul Ciocolatei, Catedrala Sacre-Coeur și Muzeul Regal al Forțelor Armate și de Istorie Militară.

Indiferent ce perioadă alegeți pentru un city break în Bruxelles, veți găsi mereu un eveniment interesant la care puteți participa. Spre exemplu, dacă perioada aleasă este iarna, puteți participa la Winter Wonders, festivalul de Crăciun catalogat drept unul dintre cele mai frumoase din Europa. De asemenea, vă recomandăm Noaptea Albă a Muzeelor, concursul de muzică clasică Regina Elisabeta, Festivalul de Vară Bruxelles sau Comic Strip Festival, care are loc în fiecare septembrie.

Restaurante în Bruxelles

Dacă vă întrebați unde puteți lua masa în Bruxelles, iată câteva restaurante și localuri numai bune: Chez Leon, Chalet Robinson, T’Kelderke, Le Vismet sau Comme chez Soi.

Shopping în Bruxelles

Pentru o sesiune adevărată de shopping în Bruxelles, vă recomandăm, în primul rând, Avenue Louise, apoi Boulevard de Waterloo, Avenue de la Toison d’Or, precum și Rue Antoine Dansaert. Veți găsi aici tot felul de magazine ale unor branduri celebre, dar și unele mai puțin renumite, ale producătorilor locali, unde veți descoperi lucruri drăgute la prețuri accesibile.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil