City Break Amsterdam

Escapadă în orașul lalelelor

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Amsterdam

City break Amsterdam – confirmare instant pentru cele mai bune prețuri la cazare și avion. Bucurați-vă de cele mai bune oferte în timp real pentru Amsterdam!

City Break Amsterdam

Una dintre cele mai cunoscute și vizitate capitale europene este Amsterdam.

Fiind un oraș plin de muzee, peste 50 la număr, case și clădiri cu o arhitectură deosebită, ce datează din secolul al 17-lea, dar și faimoasele canale de apă, Amsterdam este o destinație perfectă pentru un city break. Nu uitați de viața de noapte specifică olandezilor și de peisajele frumoase pe care acest oraș le poate oferi. Pentru a petrece un city break în Amsterdam, trebuie să aflați, întâi, care sunt cele mai importante obiective turistice din oraș și ce fel de activități puteți desfășura aici:

Top 5 obiective turistice din Amsterdam:

  • Canalele din Amsterdam
  • Casa Annei Frank
  • Muzeul Van Gogh
  • Rijksmuseum
  • Cartierul Begijnhof

Cea mai bună modalitate prin care puteți admira cu adevărat arhitectura fantastică a orașului este prin intermediul bărcilor turistice de pe canalele Amsterdamului. Vă veți bucura de o plimbare deosebită și veți descoperi locuri pe care nu le puteți explora în niciun alt fel. De asemenea, pentru că plimbarea pe jos sau cu bicicleta poate fi o adevărată plăcere, vă recomandăm și aceste activități, prin care puteți explora orașul și descoperi tot felul de clădiri și construcții interesante. Alte obiective și atracții turistice importante din Amsterdam sunt: celebrul Cartier Roșu, Biserica Veche, Cartierul Jordaan, Piața de flori, Piața Dam, Muzeul Stedelijk, Muzeul Hermitage sau Grădina Botanică.

Un city break în Amsterdam trebuie să includă și o plimbare cu autobuzul turistic, care vă duce prin cele mai importante zone de vizitat ale orașului. Veți descoperi că Amsterdam este una dintre cele mai importante zone din Europa în care se pune accentul pe mersul cu bicicleta, inclusiv la birou sau la școală.

Restaurante în Amsterdam

În ceea ce privește restaurantele din Amsterdam, vă putem recomanda Kitchen&Bar Van Rijn, unde puteți savura preparate olandeze tradiționale, BAUT, un local în care vă puteți delecta cu mâncăruri din toate colțurile lumii, The IJ-kantine, Ciel Bleu sau The Pancake Bakery. Pentru amatorii de dans și distracție, nu ratați barurile și cluburile de noapte din Amsterdam, dintre care amintim Panama, AIR, Escape, Paradiso sau Melkweg.

Shopping în Amsterdam

Bineînțeles că nu puteți încheia o vacanță în Amsterdam fără a cumpăra măcar un suvenir deosebit pentru cei de acasă. Vă recomandam străzile Kalverstraat și Leidsestraat, pentru o sesiune de shopping în magazine celebre din întreaga Europă, Spiegelkwartier, dacă vreți să căutați antichități, iar dacă bugetul nu vă permite cumpărături extravagante, vizitați piețele locale. 

Versiunea Desktop Versiunea Mobil