City Break Alghero

Vacanță la malul mării

Cauta City Break
1 Camera (2 Adulti ) Adauga camere / calatori

Oferte City Break Alghero

City break Alghero – vă garantăm cele mai bune oferte actualizate în timp real pentru cazare și avion. Confirmare instant pentru rezervarea vacanței în Alghero!

City Break Alghero

Alghero, unul dintre cele mai frumoase orașe antice din Sardinia, este un loc perfect pentru un city break relaxant cu familia sau prietenii. În Alghero veți găsi străduțe cochete, înguste și pietruite, magazine cu produse tradiționale, baruri, buticuri și restaurante, care vă vor introduce într-o atmosferă de vis, specifică acestui oraș.

Dacă v-ați decis să evadați într-un city break în Alghero, iată care sunt cele mai importante activități și obiective turistice pe care nu trebuie să le ratați:

Top 5 obiective turistice din Alghero:

  • Catedrala Sfânta Maria
  • Muzeul Diocezan de Artă Sacră
  • Torre di Porta Terra
  • Biserica San Francesco
  • Piața Civică

Odată ajunși aici, veți constata că numele străzilor sunt atât în italiană, cât și în catalană, un dialect vorbit aici încă din secolul 13. Vă recomandăm, așadar, să vă plimbați pe străzile frumoase ale orașului, să îi descoperiți adevăratul farmec stând la unul dintre restaurantele sau barurile autentice și neapărat să admirați un apus de soare de pe terasa unuia dintre aceste localuri sau chiar de pe plajă, pentru o atmosferă mai romantică. Pe lângă cele enumerate mai sus, în Alghero veți putea vizita și alte obiective turistice interesante, precum: Palazzo d’Albis, Grota lui Neptun, Escala del Cabriol, Palazzo Carcassona sau Madonna del Santo Rosario.

Un city break în Alghero va însemna aventură, istorie, plajă, mare, soare și foarte multă relaxare. Dacă sunteți în căutarea unor noi aventuri, vă recomandăm să încercați și scufundările în apele limpezi ale golfului, pentru a vedea și admira viața marină, dar și o mulțime de epave ale unor vase care datează încă de pe vremea romanilor sau a celor două războaie mondiale.

Restaurante în Alghero

În ceea ce privește mâncarea în Alghero, trebuie să gustați din preparatele pe bază de fructe de mare și homari, deserturile cu alune, miere și portocale sau pastele cu sos de tomate și cârnați, alături de care puteți să beți un vin roșu tradițional.

Câteva restaurante pe care trebuie să le încercați în Alghero sunt: Il Pavone, La Lepanto, Andrieni, Ristorante Nettuno, Mirador, Pizzeria el Pultal, il Ghiotto sau Trattoria La Saletta.

Shopping în Alghero

O vacanță în Alghero nu se poate încheia fără o sesiune de shopping, așadar vă puteți plimba pe Via Carlo Alberto, cea mai cunoscută stradă pentru shopping, dar și cea mai aglomerată, pentru a descoperi cele mai frumoase suveniruri, haine, încălțăminte și tot ce vă doriți, însă puteți încerca și Via Gilbert Ferret sau Via Roma, unde veți găsi foarte multe haine și bijuterii și veți scăpa de aglomerație.

Versiunea Desktop Versiunea Mobil