Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Stuttgart

Stuttgart - orașul culturii și invovației

Stuttgart este unul dintre cele mai importante orașe din Germania, având o mare însemnătate în mod special datorită importanței sale economice și culturale.  Stuttgart este locul unde au fost inventate motocicleta și automobilul și reprezintă kilometrul zero pentru industria auto mondială. Este al șaselea cel mai mare oraș din Germania, dar oferă vizitatorilor săi o atmosferă prietenoasă și relaxată. Iubitorii de mașini și cei care adoră arta se vor distra cu siguranță în Stuttgart.

Top atracții turistice

Schillerplatz

Schlossplatz

Fabrica Mercedes-Benz

Muzeul Mercedes-Benz

Muzeul Porche

Muzeul de artă

Muzeul etnologic

Muzeul contemporan de artă

Muzeul instrumentelor muzicale

Grădina zoologică

Planetariul

Ajuns în Stuttgart nu ai cum să eviți vizitarea muzeelor Mercedes-Benz și Porche. Ambele firme au sediul central aici și chiar dacă nu ești un pasionat al industriei auto-moto, aceste muzee îți oferă ocazia de a te plimba prin mai bine de 125 de ani de istorie auto, intercalată cu evenimente istorice cheie. Combinat cu o arhitectură foarte interesantă, muzeul Mercedes-Benz este locul perfect pentru o după-amiază relaxantă.

La vizita în Stuttgart nu ratați nici cartierul Bohnenviertel, zona cea mai boemă a orașului.

Cu puțin noroc, la muzeul intrumentelor muzicale vă puteți bucura de un concert. Acestea se țin aproape zilnic, începând cu ora 12:30. Nu uitați să vizitați nici una dintre multele galerii de artă din oraș.

Pentru cei care preferă să se relaxeze pur și simplu privind oameni, piața Hans-im-Gluck este unul dintre locurile preferate ale turiștilor. Servește o bere artizanală rece și gustoasă în timp ce privești statuia norocosului Hans din povestea fraților Grimm și observi oamenii.

Pub-uri si restaurante

Cele mai vestite pub-uri și restaurante din oraș sunt situate în zona Bohnenviertel. Aici o să descoperiți locuri ca Weinhaus Stetter unde puteți degusta cele mai bune preparate locale. Pe seară vă puteți relaxa în pub-ul Matahari. Unul dintre cele mai cool locuri din Stuttgart, locul de întâlnire al localnicilor înainte de a merge în cluburile sau barurile din apropiere de Hans-Im-Gluck!

Shopping în Stuttgart

Cea mai mare zonă pentru pietoni din Germania se află tot în Stuttgart. Zona Konigstrae începe peste drum de stație iar aici găsiți foarte multe magazine, buticuri, nume mari din modă, cinematografe și biserici.

Mergând în jos spre Schlossplatz nu uita să poposești și pe străduțele lăturalnice mai mici unde găsești buticuri exclusiviste, bărulețe și cafenele cochete.

Alte atracții

La doar 14 km de centrul orașului Stuttgart te așteaptă și orășelul medieval Esslingen. Acest orășel a scăpat ca prin minune bombardamentelor din Cel De-al Doilea Război Mondial. Petreceți aici o dupăamiază pentru a vă bucura de peste 1200 de ani de istorie!Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.