Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Malta

Destinația aceasta este, de fapt, o țară insulară, care reunește insulele Malta, Gozo și Comino, într-un loc plin de soare, distracție și o apă caldă și limpede. Cu alte cuvinte, un city break în Malta este exact ceea ce căutați când vă doriți relaxare și liniște. Dacă adăugăm și obiectivele turistice atât de interesante pe care le puteți găsi în acest loc, cu siguranță țara va intra în topul destinațiilor pentru vacanță. Vă puteți ajuta de ghidul turistic al destinației cu al cărui suport veți descoperi cele mai importante activități și obiective turistice de peste tot, dar mai ales din Valletta, capitala insulei.

Top 5 obiective turistice din Malta:

  • Valletta, capitala țării
  • Mdina, vechea capitală a insulei
  • Laguna albastră din Comino
  • Insula Gozo
  • Templele megalitice

Malta este un mic colțișor de rai, aflat nu foarte departe de Sicilia. Mândrindu-se, în primul rând, cu plajele sale superbe, insula are de asemenea locuri incredibile, cu o încărcătură istorică foarte mare. Dacă veți ajunge într-un sejur în Malta, veți descoperi o insulă foarte frumoasă, care vă ademenește, în mod egal, atât la relaxare pe plajă, cât și la aventură și explorare. Noi vă recomandăm să le încercați pe ambele. În plus, trebuie să admirați și celelalte atracții turistice recomandate: Catedrala Sfântul Paul, Palatul Falson, Fortul Sfântul Elmo, satele tradiționale, parcul de distracții Satul lui Popeye, Catedrala Sfântului Ioan, Grădinile Barakka, Palatul Marilor Maeștri, Muzeul de Arte Frumoase, Catedrala Sfinților Petru și Pavel.

Dacă sunteți dornici de aventură, puteți încerca scufundările, care vă vor dezvălui lumea fascinantă a animalelor și plantelor marine. De asemenea, fiecare sat din Malta are propria zi de sărbătoare, așa numitele festas, la care trebuie să participați pentru a vedea adevăratul farmec al locuitorilor de aici. Insula este renumită și pentru viața sa de noapte, așadar, dacă vă doriți distracție, cu siguranță veți avea parte de foarte multă aici.

Evenimente recomandate

La fel ca în majoritatea locurilor din zona Mediteraneana, atmosfera este una vibrantă și plină de bucurie. Dacă ajungeți pe insula MTV, veți avea un calendar încărcat de evenimente muzicale, ce au loc în cluburi celebre, cu baruri și restaurante selecte, unde puteti asculta muzica unor DJ celebri: Paul Oakenfold, Erick Morillo, Magda, Tiesto, Van Heill, invitati pe tot parcursul anului. Malta are și un program de evenimente culturale, cum ar fi Festivalul de Artă, Festivalul Valletta, Festivalul de Operă, Festivalul Coral și Festivalul Internațional de Jazz.

Restaurante renumite

Bucătăria malteză este rezultatul unei legături între influentele locuitorilor și ale civilizațiilor care au ocupat insulele. În ceea ce privește partea culinară, vă recomandăm să încercați cu încredere produsele și preparatele locale, deoarece nu veți regreta. Puteți mânca în aproape orice restaurant sau local întâlniți în cale, dar vă recomandăm și câteva nume, pentru a vă duce în vacanță cu temele făcute: Blue Creek Bar & Restaurant, Ciappetti, Palazzo Preca, Tarragon Restaurant, Blue Elephant, Bacchus Restaurant sau Baia Beach Club.

Shopping 

Shopping-ul este una dintre activitățile favorite ale multor turiști care vizitează această destinație. Magazine si centre comerciale pot fi găsite în toate marile orașe și sate de pe insulă, dar cele mai importante dintre acestea sunt în Valetta, Paola și Golful St. Paul și în Gozo. Magazinele sunt deschise în mod normal, de luni până sâmbătă, dimineața și seara, de obicei între 09.00 - 13.00 și 16.00 - 19.00, dar în zonele turistice, programul se desfășoară de luni până sâmbătă, de la ora 09.00 până la ora 19.00, sau chiar și mai târziu. În Malta, cel mai bine puteți face shopping în capitală, unde veți găsi magazine variate, plus o piață publică ce se deschide zilnic, de dimineață. De asemenea, puteți merge la Plaza Shopping Center din Silema, în Ta' Qali sau la The Point Shopping Mall. Piețele în aer liber sunt centrul vibrant al fiecărei localități și prezintă caracteristici proprii, care le diferențiază în funcție de regiune.

Alte activități interesante

Vacanțele cu familia în Malta, Gozo și Comino oferă o gamă variată de posibilități pentru petrecerea timpului liber, atât prin activități de grup, cât și prin relaxare. Există muzee și atracții turistice, parcuri tematice și cinematografe, autobuze turistice, trenuri și croaziere din port, activități de călărie, trasee pentru drumeții și mountain-bike și multe alte lucruri amuzante de încercat.


Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.