Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Hamburg

Hamburg - Veneția Nordului

Datorită poziționarii sale, la vărsarea râurilor Alster și Bille în fluviul Elba, în Hamburg nu ai voie să ratezi zona portuară.  Ce nu se prea știe totuși despre Hamburg este faptul că are cele mai multe poduri din Europa. Mai exact 2.500. Chiar mai multe decât Veneția care are doar 400 sau Amsterdam care are 1200. Bine ai venit în Veneția Nordului!

Top atracții turistice

Portul

Tunelul Old Elbe

Muzeul miniaturilor

Domul din Hamburg

Plimbari pe Elba

Districtul Rosu din Hamburg

 

Harburg este genul de oraș pentru toată lumea. Găsești cafenele drăguțe și cochete, portul și parcurile îl fac atractiv pentru cei care sunt în căutare de peisaje, în timp ce expozițiile de artă atrag firile mai boeme.

Foarte multă lume știe despre districtul roșu din Amsterdam, dar foarte puțini despre cel din Hamburg. În zona St Pauli din Hamburg găsești centrul distracției, majoritatea puburilor și petrecerilor. Strada Reeperbahn reprezintă centrul districtului Roșu din Hamburg.

De la o extremă la alta, Hamburg este un loc potrivit și pentru cei care preferă sporturile în aer liber. De pe canale puteți închiria bărci, canoe, kayak sau paddleboards cu care puteți explora canalele pe cont propriu! Combinația perfectă între un tur de oraș și un antrenament!

Pub-uri si restaurante

Câteva cafenele drăguțe - Cafe Miller, Park Cafe, Mobile Blues Club. Nu ratați restaurantul Brachmann’s Galeron unde veti putea descoperi savoarea preparatelor gătite în casă. Pentru a savura diferitele feluri de bere artizanală vă recomandăm berăria Altes Madchen.     

Evenimente de-a lungul anului

Parade, festivale de teatru, spectacole de balet, concerte sau târguri de artă, alături de piața de vechituri și cea de produse organice ce se organizează în fiecare weekend fac din Hamburg un oraș tână, plin de viață și culoare!

Shopping în Hamburg

Pentru o experiență locală a cumpărăturilor recomandăm strada Marktstraße din districtul Karolinen. Puteți alterna sesiunile de cumpărături cu pauze de cafea în restaurante cochete.

Alte atracții

Nu rata nici piața de pește! Deschisă în fiecare duminică de la 5 la 9 jumătate dimineața. Datorită orei matinale ai parte de un amestec interesant de oameni. Turiști curioși, petrecăreți care se întorc de la club, pescari. Atmosfera este veselă, iar uneori au loc și concerte în miezul dimineții, iar berea băută la 8 dimineața pare să meargă chiar mai bine decât o cafea.

Fiind un oraș atât de activ, Hamburg își va surprinde mereu plăcut vizitatorii! Indifirent de preferințe Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.