Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Dubai

Dubai este unul dintre acele orașe faimoase care trebuie neapărat vizitate pentru a crede ceea ce se vorbește despre ele. Arhitectura sa modernă a doborât recorduri la aspecte precum lux, design sau înălțime și stă alături de construcții tradiționale, în timp ce primul arhipelag de insule creat exclusiv de om s-a dezvoltat într-un ritm ametițor pe coasta orașului, în formă de palmier, aici fiind și cele mai importante obiective turistice locale. Cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, dar și cel mai cunoscut, este un punct turistic care poate fi caracterizat cel mai bine prin lux. Deși a fost un simplu port pescăresc, în prezent Dubai vrea să devină unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, astfel că se construiește tot timpul ceva nou, care se poate încadra cu succes la categoria „cel/cea mai”. Așadar, aici găsiți cea mai înaltă clădire din lume, cel mai scump hotel recunoscut la nivel internațional și cel mai mare mall din lume. Un city break în Dubai nu poate fi altceva decât o experiență extravagantă, în care veți descoperi lucruri noi și fascinante.

Dacă aveți în plan un sejur exotic, vă puteți ajuta de ghidul turistic al destinației, descoperind, astfel, cele mai importante activități și obiective turistice din orașul recordurilor.

Top 5 obiective turistice din Dubai:

  • Burj-Khalifa
  • Deșertul Safari
  • Palm Jumeirah
  • Muzeul de istorie
  • Parcul Acvatic

Opulență, lux și extravaganță. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine o vizită în Dubai. Dacă vă plac clădirile vechi, istorice, nu prea veți avea ce să admirați aici, însă, dacă arhitectura modernă și futuristă este pe placul dumneavoastră, atunci veți fi cu adevărat impresionați de acest oraș. Alte atracții turistice și obiective importante din oraș sunt: Resortul Madinat Jumeirah, Muzeul de istorie, Marea Moschee, Fântânile arteziene, Piața de Condimente și Golful Delfinilor.

Dacă rezervați un sejur în această destinație, trebuie neapărat să vă urcați în cea mai mare clădire din lume și să să admirați întregul oraș de acolo, să vă plimbați prin Deșertul Safari, să înotați cu delfinii sau chiar să schiați. Da, ați citit bine. În acest oraș al recordurilor aveți opțiunea de a schia, chiar în Mall of the Emirates. De asemenea, vă recomandăm plaja locală, să vă relaxați și să vă plimbați prin zonele preferate din oraș.

Restaurante recomandate

Gastronomia locală este foarte bogată, ca urmare veți găsi multe restaurante, atât cu specific internațional, cât și oriental. În mall-uri sunt foarte multe fast-food-uri, așa că, în cazul în care nu vă place să vă aventurați la noi feluri de mâncare, puteți opta pentru acestea. Alte restaurante recomandate sunt: Al Dawaar, Al Diwan, Al Koufa, Bateaux Dubai, Cucina mia Restaurant, Amal sau The Noodle House.

Shopping în orașul contrastelor

Shopping-ul este aproape cea mai importantă activitate din acest oraș, așa că dacă vă pasionează în mod deosebit, veți întâlni la tot pasul magazine, mall-uri, piețe și locuri special amenajate pentru comercianții de tot felul. Cele mai importante din această zonă rămân, însă, mall-urile, astfel că vă recomandăm: Dubai Mall, Mall of the Emirates, Ibn Battuta Mall, Arte Market, Souk al Bahar, Mirdif City Centre, Meena Bazaar sau Deira Spice Souk. Mall-urile din oraș oferă activități variate si nu sunt dezvoltate doar pentru cumpărături, deși la prima vizită ați fi tentat să credeți că acesta este obiectivul lor principal. Construcțiile comerciale urbane includ parcuri tematice interioare, atracții culturale și multe alte obiective turistice unice.

Dubai Mall: patinoar, parc acvatic și cumpărături de lux

Cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, acoperă exigențele celor mai insistenți clienți, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, suveniruri, la divertisment și alimente - toate sub un singur acoperiș masiv. Există de asemenea un patinoar de dimensiuni olimpice și un minunat parc acvatic. Nu mai vorbim de cei peste 1000 de retaileri, cum ar fi Topshop, Zara, COS și magazine precum Bloomingdale și Galeries Lafayette sau cele de lux de pe Fashion Avenue - o secțiune dedicată exclusiv designerilor high-end, cum ar fi Chanel, Lanvin, Etro și Burberry, Nicolae Kirkwood, Yves Saint Laurent Paris și Dior.

Wafi Mall: cumpărături într-o atmosferă autentică orientală

Găzduit într-o clădire în formă de piramidă ușor de recunoscut, Wafi Mall este un centru comercial specializat pe produse de calitate pentru o experiență unică de cumpărături opulente - un mall frecventat în special de localnicii din Emirate, dar și de vizitatorii care îl aleg ca obiectiv turistic pentru buticurile tradiționale, tipice Orientului Mijlociu.

Alte activități de încercat

Black Palace Beach este una dintre perlele turistice ale orașului, cu un spațiu care nu poate fi ușor uitat, un loc intim, de relaxare pură, cu peisaje frumoase către Palm Jumeirah și Burj Al Arab, iar la polul opus Wild Wadi Water Park, parcul acvatic de distracții din Dubai, este unul dintre acele populare obiective turistice pentru familiile cu copii, pentru că oferă suficiente provocări pentru vizitatorii de toate vârstele.


Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.