Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Copenhaga

Copenhaga - portul comercianților

Copenhaga își vrăjește turiștii cu plimbări de-a lungul râului Nyhavn. Canalul a fost contruit în secolul 17 pentru a lega portul de oraș și este flancat la stânga și la dreapta de căsuțe micuțe, colorate, cu specific olandez. Am spune că asta este cea mai fotogenică parte a orașului, așadar nu uita să îți pregătești aparatul!

Top atracții turistice

Statuia Micii Sirene

Schimbarea de gardă la Amalienborg

Muzeul Național al Danemarcei

Muzeul rezistenței daneze

Galeria Națională

Copenhagen City Museum

Plimbare de-a lungul canalului Nyhavn

Cel mai celebru loc turistic este evident statuia micii sirene. Anual milioane de turiști se înghesuie pentru a face poze cu scluptura. Noi vă avertizăm să nu fiți uimiți de mărimea ei! Muzeele sunt un prilej bun pentru a înțelege cultura și viața daneză. În oraș găsiți și numeroase galerii de artă.

Schimbarea de gardă este un alt eveniment important de-a lungul unei zile în Copenhaga. Garda roială mărșăluiește pe străzile orașului de la castelul Rosenborg până la Amalienborg Slotsplads, unde se întâmplă schimbarea de gardă, la 12 în fiecare zi. Uneori au loc și întârzieri, așadar dacă vizitați Copenhaga iarna aveți grijă să fiți bine echipați!

Restaurantul / cafenea Urban House este unul dintre locurile populare pentru turiștii la buget. Alte restaurante populare sunt Rita’s Smørrebrød și Aamanns.

Pub-uri si restaurante

Dacă ești în căutare de street food, mergi spre strada Papiroen. Toată lumea vine aici în special pentru mâncare, dar recomandăm o vizită chiar dacă nu îți este foame, pentru experiență! Este zona cea mai hip a orașului, cu o grămadă de standuri de mâncare artizanală și baruri hipsterești. Foarte des au loc și concerte și nu este un secret faptul că Street foodul în Copenhaga a primit deja câteva premii de la Trip Advisor și nu numai.

Tot în Copenhaga găsiți însă și foarte multe restaurante din categoria fine dining. Printre ele numim: Noma, Geranium, care este chiar restaurant cu două stele Michelin, Kiin Kiin, Kokkeriet, Marchal, restaurant cu o stea Michelin sau EraOra pentru bucătărie italiană rafinată!

Shopping în Copenhaga

Din Copenhaga poate cumperi sau nu suveniruri, dar trebuie neapărat să iei acasă cel puțin o cutie-două din minunații lor biscuiți cu unt!

Alte atracții

Sunt numeroase locuri de unde poți vedea Copenhaga de sus. Găsești în special multe turnuri, iar unul dintre preferate este Christiansborg Slot. Urcă în unul dintre turnurile orașului pentru priveliști încântătoare!

Pentru o experiență off the beaten track în Copenhaga vă recomandăm o vizită în Freetown Christiana. O fostă zonă militară acum locuită de o comunitate de hippies, operând sub propriile legi, independent de guvernul Danez. Este mai exact un hub alternativ. O să găsiți artă, muzică, evenimente, cafenele organice și vegetariene și foarte multă artă stradală vibrantă!Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.