Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Budapesta

Budapesta

Sunt atât de multe lucruri de văzut în Budapesta încât o zi-două o să ți se pară mult prea puține. Fie că ești un gurmand în căutarea celor mai bune arome, sau pasionat de vizitele la muzee, Budapesta te surprinde la fiecare colț! Budapesta s-a format prin unirea celor două orașe în oglindă - Buda și Pest!

Poți profita de plimbări idilice cu barca pe Dunăre sau puteți traversa orașul dintr-o parte în alta pe multele sale poduri. Așteptăm să ne spui care parte ți-a plăcut mai mult Buda sau Pest?

Top atracții turistice

Cladirea Parlamentului

Pantofi de-a lungul promenadei Dunării - memorial

Marea Piață - locul perfect și pentru suveniruri

Biserica Sfântul Ștefan

Podul cu lanțuri

Castelul Buda

Bastionul Pescarilor

Insula Margareta

Cel mai frumos lucru pe care îl poți face în Budapesta este să te plimbi și să te pierzi pe străduțe. Nu rata castelul Buda și nici bastionul pescarilor sau statuia libertății! Castelul Buda a fost construit inițial în 1265, dar a fost dărâmat de mai multe ori de-a lungul timpului. A fost distrus ultima dată în 1944 de naziștii germani și reconstruit în 1966.

Unul dintre cele mai puternice memoriale pe care ai ocazia să îl vezi este tot în Budapesta. Memorialul pantofilor de pe malul Dunării este închinat femeilor și bărbaților evrei ce au fost obligați să se descalțe și să se alinieze, apoi au fost împușcați!

Budapesta stă excelent la capitolul Spa-uri și izvoare termale, iar unul dintre cele mai bune locuri de genul sunt băile Szechenyi. Aici găsești tot ce îți dorești, inclusiv saune, camere cu aburi și câteva tipuri diferite de masaj. Au atât piscine indoor, dar și outdoor, așadar puteți merge indiferent de vreme!

Pub-uri si restaurante

În materie de mâncare și restaurante nu prea ai cum să dai greș în Budapesta. Prin oraș găsești tot felul de magazine și buticuri ce vând fie tartine, langosi, kurtoskolacs.  Pentru restaurante mergeți pe strada Raday. Nu uita să înceci și gulașul!

Pentru o experiență cu adevărat autentică mergeți spre Piața Centrală. Are două etaje. La primul găsiți produse proaspete, condimente, băuturi alcoolice și suveniruri. La etajul doi vă așteaptă multe standuri cu mâncare locală.

Una dintre cafenelele preferate ale localnicilor este Kelet iar pentru o atmosferă locală încercați barul Magyar Sorozo!

Shopping în Budapesta

Aproape la fiecare colț de stradă ai câte un butic sau mic magazin de suveniruri. Zona principală de cumpărături în Budapesta este în centrul orașului Pest, de la strada Vorosmarty până la piața centrală. Nu uita să faci și o pauză de cafea.

Alte atracții

Nu rata priveliștea de pe Buda hill sau Citadella și mergi până la insula Margareta!

Puteți ajunge la Insula Margareta fie cu barca, fie traversând podul și este în esență un parc imens! Unul dintre locurile populare pentru odihnă și o pauză în natură! Aveți chiar și câteva atracții pe insulă - un parc acvatic, un centru atletic, o fântână muzicală și o mică grădină zoologică!Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.