Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Birmingham

Birmingham

Vizitează cel de-al doilea oraș ca importanță al Angliei, Birmingham. Arhitectura orașului și o grămadă de activități și obiective turistice te așteaptă! Chiar dacă poate părea o junglă de beton, orașul Birmingham ascunde și multe zone verzi. Bine ai venit în Birmingham! Totul se schimbă și evolueză foarte rapid aici!

Top atracții turistice

Muzeul bijuteriilor

Cadbury World

Moara Sareholl

Grădina Botanică

Sediul Selfridges

Birmingham nu se teme de arhitectura modernă, ba chiar a îmbrățișat acest stil. Librăria sau clădirea Selfridges sunt două dintre clădirile emblematice ale orașului. Fun fact: Librăria din Birmingham este cea mai mare din Marea Britanie iar anual îi trec pragul peste 2 milioane jumătate de vizitatori. Asta o plasează în top 10 atracții turistice din UK.

Cartierul bijuteriilor ascunde peste 500 de magazine, Birmingham fiind recunoscut pentru maieștrii săi în domeniu. Zona cu case micuțe este diferită de restul părților orașului și ți-o recomandăm chiar dacă nu cauți să vinzi aur sau să cumperi bijuterii.

Dintre multitudinea de parcuri și zone verzi din oraș recomandăm Cannon Hill. Vă puteți plimba cu barca pe lac, explora zone sălbatice sau lua lecții de mini golf.

Pub-uri si restaurante

Unul dintre restaurantele preferate din Birmingham este Cafe Soya. Un local micuț și primitor în care mâncarea vine alandala și nimeni nu pare că se grăbește, dar unde merită fiecare minut de așteptare pentru fiecare îmbucătură. În meniu găsiți de asemenea și o selecție mare de mâncăruri vegetariene.

Dacă ai vrea să încerci un curry ești în locul perfect pentru că în Birmingham găsești o selecție din cele mai bune din Marea Britanie! Nu e voie să mergi tocmai până în India pentru mâncare cu adevărat autentică!

Shopping în Birmingham

Vă puteți delecta admirând bijuterii frumos lucrate, o amintire de neuitat pentru voi sau cineva drag.

Alte atracții

Ce mai puteți vizita în Birmingham? Un complex de case tradiționale muncitorești pe care îl puteți vizita alături de un ghid. Intră în atmosfera secolului 19 vizitând Birmingham Back to Backs!

Și un secret pe care nu îl știu mulți, mergeți în Librăria Birmingham și căutați grădina secretă pentru cele mai bune panorame asupra orașului! Distracție plăcută!Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.